Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: nincs cím

#511786 Frontin Előzmény: #511779

Hogy ennek legyen esélye, ahhoz a bux-ot vissza kellene húzni 17K fölé, az alatt csak maszatolás van.

#511780 Waszeitung Előzmény: #511770

Egyenlőre nagyon hurkalé a mai teljesítmény 16700 buxon kellene túljutni..közben bux -1,5% , daxli pedig 0.

#511772 Frontin Előzmény: #511765

Köszi, örülök hogy segíthettem! Azért azt elmondanám, hogy sokszor azért is nem rakok be rajzokat, hogy csak magamnak okozzak esetlegesen károkat, nem szeretnék senkit sem bevinni a málnásba a saját ötleteléseimmel. Ez most szerencsére bejött.

#511770 Frontin Előzmény: #511757

Egyelőre korai még bármit is mondani a korrekcióról, várjuk meg meddig jutunk ebben a körben lefelé, kell v.mi támpont. Ha v.hol itt padlót sikerülne fogni, és innen indulna a (2)-es, akkor szvsz 17.800 környékéig min. elvárható lenne.

#511765 akpo7 Előzmény: #511751

Gratulalok!

Es bevallom azt is, h. volt szerepe a rajzaidnak abban, h. en is batran belealltam a shortba 18K-tol lefele. Sajna a 2/3-at nemreg zarta a stop, de a tobbit meg nem utottek ki.

#511758 Frontin Előzmény: #511752

Pénz sajnos nem sok a zsebben, de azért ha van v.miről véleményem eztán is megírom majd. Pár sör azért kifutja belőle Waszi! ;-)

#511757 Euroman Előzmény: #511751

ebből semmit sem értek, csak azt, hogy nekem egy magas korrekció kellene, hogy a veszteségeim csökkenjenek. május 2-án legkésőbb el kellett volna adnom mindent, ilyen pocsék májusra nem számítottam....bár lehet túl korán vettem volna vissza, így legalább nem volt miből..broki nem gazdagodott, csak én buktam egy nagyot....mondjuk euro-t 300 körül eladnám, az csökkentené a veszteséget

#511751 Frontin Előzmény: #511741

Köszi srácok, már nagyon rámfért egy kis sikerélmény. Annak örülök a legjobban, hogy végre sikerült kifuttatnom egy pozit majdnem az általam várt célárig (bux 16K-16,5K volt a target), pár száz pontért már nem akartam kockáztatni. A fő irány számomra továbbra is lefelé mutat (nagyobb esélyét látom annak hogy megvolt a trendforduló), de ha így is van, akkor is lesz korrekció hamarosan. Ha ok ez az értelmezés, akkor szvsz a primary hármas első hullámát rajzolhatjuk, ha tovább bontjuk a dolgot, akkor pedig azon belül az 5.-et. A kérdés az, mennyire nyúlik meg. Ebből aztán indulhat majd az intermediate kettes, ami akár magas korrekciót is hozhat. Meglátjuk...

#511742 BigRabbit Előzmény: #511733

Elismeresem. A legszebb az egeszben, hogy mar sokkal korabban megirtad a forumon az iranyt es a hullamokat is nagyon szepen eltalaltad.

#511741 Borska Előzmény: #511733

Ügyes tréd!!!!! gratulálok

bár szerintem korán zártad,elég lett volna kisérni stoppal,bááár azt meg longőrületben átugorhatja....

lényeg pénz a zsebben,BRAVÓÓÓ