Na nekem lépnem kell most, üdv holnapig!
májusban más sem volt csak esés...Neked még nem elég?
Hogy ennek legyen esélye, ahhoz a bux-ot vissza kellene húzni 17K fölé, az alatt csak maszatolás van.
Egyenlőre nagyon hurkalé a mai teljesítmény 16700 buxon kellene túljutni..közben bux -1,5% , daxli pedig 0.
már megint a futuresokkal húzzák a világot...ennyi lett volna az esés?
Köszi, örülök hogy segíthettem! Azért azt elmondanám, hogy sokszor azért is nem rakok be rajzokat, hogy csak magamnak okozzak esetlegesen károkat, nem szeretnék senkit sem bevinni a málnásba a saját ötleteléseimmel. Ez most szerencsére bejött.
Egyelőre korai még bármit is mondani a korrekcióról, várjuk meg meddig jutunk ebben a körben lefelé, kell v.mi támpont. Ha v.hol itt padlót sikerülne fogni, és innen indulna a (2)-es, akkor szvsz 17.800 környékéig min. elvárható lenne.
Gratulalok!
Es bevallom azt is, h. volt szerepe a rajzaidnak abban, h. en is batran belealltam a shortba 18K-tol lefele. Sajna a 2/3-at nemreg zarta a stop, de a tobbit meg nem utottek ki.
Akkor egészség legyen rája! :D
Pénz sajnos nem sok a zsebben, de azért ha van v.miről véleményem eztán is megírom majd. Pár sör azért kifutja belőle Waszi! ;-)
ebből semmit sem értek, csak azt, hogy nekem egy magas korrekció kellene, hogy a veszteségeim csökkenjenek. május 2-án legkésőbb el kellett volna adnom mindent, ilyen pocsék májusra nem számítottam....bár lehet túl korán vettem volna vissza, így legalább nem volt miből..broki nem gazdagodott, csak én buktam egy nagyot....mondjuk euro-t 300 körül eladnám, az csökkentené a veszteséget
Ennyi pénzzel a zsebben szeretnénk ha továbbra is publikálnál itten! :D
Köszi srácok, már nagyon rámfért egy kis sikerélmény. Annak örülök a legjobban, hogy végre sikerült kifuttatnom egy pozit majdnem az általam várt célárig (bux 16K-16,5K volt a target), pár száz pontért már nem akartam kockáztatni. A fő irány számomra továbbra is lefelé mutat (nagyobb esélyét látom annak hogy megvolt a trendforduló), de ha így is van, akkor is lesz korrekció hamarosan. Ha ok ez az értelmezés, akkor szvsz a primary hármas első hullámát rajzolhatjuk, ha tovább bontjuk a dolgot, akkor pedig azon belül az 5.-et. A kérdés az, mennyire nyúlik meg. Ebből aztán indulhat majd az intermediate kettes, ami akár magas korrekciót is hozhat. Meglátjuk...
gratulálok..most neked jött össze egy szép nyerő :-))
Emelem kalapom,grat! :D
Elismeresem. A legszebb az egeszben, hogy mar sokkal korabban megirtad a forumon az iranyt es a hullamokat is nagyon szepen eltalaltad.