Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Sziasztok! Bár úgy gondo…

#511733 Frontin

Sziasztok! Bár úgy gondolom a bux lemegy még ebben a körben 16K környékére (onnan talán lesz egy kis visszapatt), de nem vagyok telhetetlen, így 17.180-tól lefelé lezártam az összes shortom, volt rajta v.mivel több mint 1600 pont nyerő, ezzel így én már elégedett vagyok bőven. Várom az újabb jó beszállót, legyen az bármelyik irány...

nna akkor most mi a fran…

#511726 szotyi

nna akkor most mi a franc lesz ezzel a 16500-al?

pattanunk?

vagy nem?

Re: nincs cím

#511709 wnprt Előzmény: #511704

Mármint úgy értem, h melyik szempont a legfontosabb, h államadósság, kvetési hiány, GDP alakulása stb. Emellett a hírek is fontosak, meg a jövőbeli kilátások - persze nem szabad figyelmen kívül hagyni a technikai elemzést sem emellett.

#511704 wnprt Előzmény: #511691

Érdekes, melyik szempont a leglényegesebb, hisz a fogyasztói árindex és az infláció is befolyásolja a devizapárok alakulását. Azért figyelem már régóta a forexet, mert sztem a részvények alakulását is meghatározza a hazai tőzsdén az EUR/HUF, ezek pedig a BUX1212-t, amely végülis az otp, mol, richter alakulását adja, tehát közvetettem a devizapárok is meghatározzák a BUX1212-t.

#511698 Talasz Előzmény: #511687

:)....akkor hajrá......én csak tartom ......min. május 25.-ig alapvetően shortban gondolkodom

#511687 BudFox Előzmény: #511649

értem, köszi az infót....én ráadtam még 335 -ön, most meg bennt állok utolsó résszel 195 ön

#511686 wnprt Előzmény: #511680

Továbbá figyelembe kell venni, h kinek mi az érdeke. Alapkezelők, hedge fundok, befektetési bankok. A korrelációk is fontosak emellett.

#511683 wnprt Előzmény: #511680

Azért nagyrészt pl az EUR/USD esetén a pénzügyi-gazdasági háttérfolyamatok határozzák meg az árfolyamot. A technikai az arra jó, h a befektetők mely árfolyamszinten milyen döntéseket hoznak szubjektíven.

#511680 Waszeitung Előzmény: #511678

Találsz ilyen topikot,de sztem a deviza az jelentős rész TA és kevés funda...főleg a mai gazdaságban.

Ha devizapárokkal szeret…

#511678 wnprt

Ha devizapárokkal szeretnék foglalkozni, a sikerhez elég a fundamentális elemzés ismerete és egy kevés technikaihoz kapcsolódó tudás?