Jó kérdés,egyre kisebbeket pattanunk...és ez nem az erő jele.
Jó kérdés,egyre kisebbeket pattanunk...és ez nem az erő jele.
Sziasztok! Bár úgy gondolom a bux lemegy még ebben a körben 16K környékére (onnan talán lesz egy kis visszapatt), de nem vagyok telhetetlen, így 17.180-tól lefelé lezártam az összes shortom, volt rajta v.mivel több mint 1600 pont nyerő, ezzel így én már elégedett vagyok bőven. Várom az újabb jó beszállót, legyen az bármelyik irány...
nna akkor most mi a franc lesz ezzel a 16500-al?
pattanunk?
vagy nem?
Mármint úgy értem, h melyik szempont a legfontosabb, h államadósság, kvetési hiány, GDP alakulása stb. Emellett a hírek is fontosak, meg a jövőbeli kilátások - persze nem szabad figyelmen kívül hagyni a technikai elemzést sem emellett.
Érdekes, melyik szempont a leglényegesebb, hisz a fogyasztói árindex és az infláció is befolyásolja a devizapárok alakulását. Azért figyelem már régóta a forexet, mert sztem a részvények alakulását is meghatározza a hazai tőzsdén az EUR/HUF, ezek pedig a BUX1212-t, amely végülis az otp, mol, richter alakulását adja, tehát közvetettem a devizapárok is meghatározzák a BUX1212-t.
miért 25 szbad tudni?
Persze hogy megoldják, nem ez a kérdés! Hanem az hogy a hiszti hová teszi az árakat:-)
:)....akkor hajrá......én csak tartom ......min. május 25.-ig alapvetően shortban gondolkodom
Kt összenyomva 550 pontra,erő meg sehol...
értem, köszi az infót....én ráadtam még 335 -ön, most meg bennt állok utolsó résszel 195 ön
Továbbá figyelembe kell venni, h kinek mi az érdeke. Alapkezelők, hedge fundok, befektetési bankok. A korrelációk is fontosak emellett.
Azért nagyrészt pl az EUR/USD esetén a pénzügyi-gazdasági háttérfolyamatok határozzák meg az árfolyamot. A technikai az arra jó, h a befektetők mely árfolyamszinten milyen döntéseket hoznak szubjektíven.
Találsz ilyen topikot,de sztem a deviza az jelentős rész TA és kevés funda...főleg a mai gazdaságban.
Ha devizapárokkal szeretnék foglalkozni, a sikerhez elég a fundamentális elemzés ismerete és egy kevés technikaihoz kapcsolódó tudás?
A kedvezőtlen gazdasági klíma miatt gondoltam ennek lehetőségére.
16500 buxnak 2. nekifutás...lássuk mi lesz,az első pattincs nem volt meggyőző.
ha a görögök kiváltanak egy bank válságot?
innen az csak 10%