Az még kevés lesz. Rendszer kell és önfegyelem, a legnehezebb figyelmen kívül hagyni a szirének énekét.
Az még kevés lesz. Rendszer kell és önfegyelem, a legnehezebb figyelmen kívül hagyni a szirének énekét.
Kis minuszok benyelésével el lehet kerülni a további nagy veszteségeket. Sokszor a nagy minuszokkal meg a mégnagyobbakat.
Egyébként azért is tartom hülyeségnek, mert az előző pozikat valamiért felvetted, elnézted, hogy elmennek mínuszba, majd lezárod őket egy jobb lehetőség érdekében. Aztán abból a jobb lehetőségből vagy lesz valami, vagy nem. Ez ugrálós módszer, és nem rád vall, ezért mondtam, hogy hülyeséget csinálsz.
Benyeled a mínuszt, és aztán vársz valami csodára.
Én hihetetlen lufinak tartom, és szerintem hamar ki fog pukkanni. Nem véletlenül vezetik be a tőzsdére.
ma egis vétel tervben huf-eszökből felszabadult pénzzel
már nem azért, de ez olyan nagy nulla vélemény....min. vmi indoklást elvárnék, ha már ilyen kinyilatkoztatást teszel.
milyen véleményre gondolsz? nem emlékszem, h. FB-s dolog kapcsán már írtál véleményt? :O
Csak 1-2 napja döntöttem el, azóta még nekem nem nyilatkoztál
Szerintem nagy hülyeséget csinálsz, de te tudod...
Verseny ide, verseny oda, nagyon drukkolok neked, de a véleményem fenntartom...
tudod, nincs mit hasogatnod ;)
Nem, nem hiszek a jegyzésben, és abban sem, h. ha jut is magyarnak, az törvényes lesz, és nem támadja meg senki.
Szabad piacon tervezek venni, már az első nap.
Hol? Nasdaq-on természetesen
Hol tervezel fb-részvényt venni, ha nem vagyok "szőrszálhasogató"?:o)))
Jegyzel a b-cash-nél vagy majd tőzsdén szeretnél? Csak mert a múltkor azt írtad a fb.-topikba, hogy szinte biztos vagy benne, hogy egy magyarnak sem fog jutni jegyzéskor és mégis azt írod, hogy tőke 25%-ából ezt tervezel venni.
olaj long és estar zárások után újabb -1,33% lezárva. Az össz így most: -0,75%
tudom ricsi.... 5 év hosszú idő, még egy se futott le belőle teljesen, nem aggódom. ;)
rbbj: :-(((
Ricsi: Gratula!