S&P futi is csökkenő ékből kimehetne lassan fel ezen a napos képen.
Túl vannak már adva ezek..
S&P futi is csökkenő ékből kimehetne lassan fel ezen a napos képen.
Túl vannak már adva ezek..
Én a törésnek örülnék jobban shortban ülve, de azért a többi eshetőségre is fel kell készülni...
Nagy franc vagy Te Bud! Ha Neked tetsző dolgot látsz a grafikonon Ok, ha nem akkor meg mindent a politika mozgat. ;-)
miért nem kereskeded le a tikkre leszúrásaidat.. ezt is megmondtam meg ezt...meg azt is.. elég öntömjénes.. a komment meg általában vagy felmegy vagy le..
hiába vannak ezek a grafikonok, politikusok szerint megy az egész piac...
az a baj hogy nem lehet előre kiszámítani semmit sem..ma is pontosan ez történt....fölfelé állt minden/ legalábbis lehetett volna egy fordulat....szerintem már rally lett volna fölfele...de keresztül lett húzva ez a változat.
szerintem a törés esélyesebb, nézzetek körül a "világban"
eurusd szvsz 1.2 közelebb mint hinnénk
Egyébként ez a pozitív divergencia naposon is látható, de erre alapozni azért veszélyes dolog.
Nyomják még le a futikat, de már naposon is olyan túladottak, hogy végtelenségig nem lehet adni. Hetesen is túladottak már.
EUR/USD is megelégedhetne itt egy dupla aljjal végre. 1.26os egyik aljjal, másik itt.
Ha tovább szórnak, már nincs lehetőségem tartani, akkor max eladom a longokat és ha lesz kedvem újra nyitom valahol.
Na szép estét nektek!
Örülök hogy a kedvedben járhattam! :-)
Azért csak óvatosan, ha törik a nyakvonal akkor 17K-tól számítva akár 1500 pontot is eshet!
Na ez már nekem is tetszik.
Még egy napot várunk ,-)
Órás bux napi aljon megint egy doji. Záróban felkötés megerősíti.
Hátha ,-)
Határozottan kezdek vevőket látni ezen a szinten.
ha jönnen egy pár napos emelkedés, akkor kiszállnék még májusban mindenből, jan-febr-i vételek....tavaly nyár elején is több hónapra kiszálltam....évelején nyertem, de az nagyjából el is ment....
ha jönnen egy pár napos emelkedés, akkor kiszállnék még májusban mindenből, jan-febr-i vételek....tavaly nyár elején is több hónapra kiszálltam....évelején nyertem, de az nagyjából el is ment....
végülis a legtöbb alappal is csak longgal nyerhetsz...korábban alapoztam,egész jól ment, de rosszabbodtak a feltételeik (drágultak sokat), ezért azt abbahagytam...
végülis a legtöbb alappal is csak longgal nyerhetsz...korábban alapoztam,egész jól ment, de rosszabbodtak a feltételeik (drágultak sokat), ezért azt abbahagytam...
az, kőkorszaki....de ez egy bank, a sárga-fekete osztrák, és csak ennyit tud....de mindenem náluk van (betét, folyószámla stb.), ezért nem váltok...
Bux60' érdekes. Ha nem húzzák vissza 17K fölé nagyon gyorsan, akkor lehet hogy törtük a fej-váll nyakvonalát, ugyanakkor rsi pozitív tripladivergenciát mutat, ami akár rövid fordulatra is utalhat. Most legyen okos az ember...
http://kepfeltoltes.hu/120515/BUX60_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ne értsd félre,de ezen a piacon ilyen feltételekkel kereskedni gyakorlatilag felér az öngyilkosággal...elég megnézni az elmúlt pár évet hogy milyen hullámvasút van mind2 irányba..annyi szolgáltató van ahol lehet shortolni is,miért nem váltasz?