Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: nincs cím

#511406 Frontin Előzmény: #511387

Én a törésnek örülnék jobban shortban ülve, de azért a többi eshetőségre is fel kell készülni...

#511402 Frontin Előzmény: #511392

Nagy franc vagy Te Bud! Ha Neked tetsző dolgot látsz a grafikonon Ok, ha nem akkor meg mindent a politika mozgat. ;-)

Re: a mai nap

#511401 Ibiza Előzmény: #511289

miért nem kereskeded le a tikkre leszúrásaidat.. ezt is megmondtam meg ezt...meg azt is.. elég öntömjénes.. a komment meg általában vagy felmegy vagy le..

#511392 BudFox Előzmény: #511359

hiába vannak ezek a grafikonok, politikusok szerint megy az egész piac...

az a baj hogy nem lehet előre kiszámítani semmit sem..ma is pontosan ez történt....fölfelé állt minden/ legalábbis lehetett volna egy fordulat....szerintem már rally lett volna fölfele...de keresztül lett húzva ez a változat.

#511387 szotyi Előzmény: #511375

szerintem a törés esélyesebb, nézzetek körül a "világban"

eurusd szvsz 1.2 közelebb mint hinnénk

#511386 Frontin Előzmény: #511370

Egyébként ez a pozitív divergencia naposon is látható, de erre alapozni azért veszélyes dolog.

#511385 Hathor Előzmény: #511375

Nyomják még le a futikat, de már naposon is olyan túladottak, hogy végtelenségig nem lehet adni. Hetesen is túladottak már.

EUR/USD is megelégedhetne itt egy dupla aljjal végre. 1.26os egyik aljjal, másik itt.

Ha tovább szórnak, már nincs lehetőségem tartani, akkor max eladom a longokat és ha lesz kedvem újra nyitom valahol.

Na szép estét nektek!

#511375 Frontin Előzmény: #511370

Örülök hogy a kedvedben járhattam! :-)

Azért csak óvatosan, ha törik a nyakvonal akkor 17K-tól számítva akár 1500 pontot is eshet!

#511370 Hathor Előzmény: #511359

Na ez már nekem is tetszik.

Még egy napot várunk ,-)

Órás bux napi aljon megint egy doji. Záróban felkötés megerősíti.

Hátha ,-)

Határozottan kezdek vevőket látni ezen a szinten.

#511369 Euroman Előzmény: #511364

ha jönnen egy pár napos emelkedés, akkor kiszállnék még májusban mindenből, jan-febr-i vételek....tavaly nyár elején is több hónapra kiszálltam....évelején nyertem, de az nagyjából el is ment....

#511366 Euroman Előzmény: #511364

ha jönnen egy pár napos emelkedés, akkor kiszállnék még májusban mindenből, jan-febr-i vételek....tavaly nyár elején is több hónapra kiszálltam....évelején nyertem, de az nagyjából el is ment....

#511364 Euroman Előzmény: #511361

végülis a legtöbb alappal is csak longgal nyerhetsz...korábban alapoztam,egész jól ment, de rosszabbodtak a feltételeik (drágultak sokat), ezért azt abbahagytam...

#511363 Euroman Előzmény: #511361

végülis a legtöbb alappal is csak longgal nyerhetsz...korábban alapoztam,egész jól ment, de rosszabbodtak a feltételeik (drágultak sokat), ezért azt abbahagytam...

#511361 Euroman Előzmény: #511355

az, kőkorszaki....de ez egy bank, a sárga-fekete osztrák, és csak ennyit tud....de mindenem náluk van (betét, folyószámla stb.), ezért nem váltok...

#511356 Waszeitung Előzmény: #511351

Ne értsd félre,de ezen a piacon ilyen feltételekkel kereskedni gyakorlatilag felér az öngyilkosággal...elég megnézni az elmúlt pár évet hogy milyen hullámvasút van mind2 irányba..annyi szolgáltató van ahol lehet shortolni is,miért nem váltasz?

#511355 Borska Előzmény: #511351

hát ez elég kőkorszaki :( sajna igy limitáltak a lehetőségeid,én nem tűrném ,úgy hagynám ott a céget csak úgy füstöl,ez igy röhej