Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#511400 Ferenc86 Előzmény: #511395

Ez egy nagyon szép gyertya lett, innentől figyelni a papírt! Fordulós gyertya! Persze én is záró előtt nemsokkal tudtam eladni:( A jelentésre kíváncsi leszek, mikor jön ki, hány órakor?

#511399 rbbj11 Előzmény: #511384

mellesleg ez a cég engem egyáltalán nem érdekel már, arra várok csak jó ideje, h. relative jo helyen kiszállhassak, kis veszteséggel.

Amikor belevettem, még nem volt ilyen nagy a veszélye a kiszervezésnek, csődnek, még nem volt nulla a transzparencia, csak hiányos, a napi átlagforgalom még meghaladta a kb. 3 milliót (ami mostanában van) stb

#511394 Sly-- Előzmény: #511383

Főleg azért nem, mert próbálod jó döntésnek látni a mai kiszállásodat. :o)

Természetesen megerősítés kell a mai gyertyára és főleg kilépés kellene 2500 fölé. Meglátjuk, valóban kétesélyes még, de végre látszódtak ma vételek.

Sok sikert a facebookhoz!!

#511391 Muskatli Előzmény: #511379

Pff, mi a turo volt itt??? :))) na erre ma nem szamitottam...

Hany db-os volt a veteli "ero" az utolso 1oraban??

Koszi megegyszer

#511383 rbbj11 Előzmény: #511376

szerintem nem. Egyáltalán nem. Ennél sokkal forgalmasabb és erősebb fordulós gyertyák is voltak már, többször megerősítéssel. Ez sztem egy aprócska tömés. Még csak nem is nagy. És sztem is csak arra volt jo, hogy a jelentésre holnap magasabbról lehessen adni. Még az is lehet, h. nyitóban is felnyomják +10%-ot, és aztán adják új mélypontra még aznap. De simán benne van a pakliban, h. egész nap szórni fogják, és már reggel minuszos limiten lesz