Ez egy nagyon szép gyertya lett, innentől figyelni a papírt! Fordulós gyertya! Persze én is záró előtt nemsokkal tudtam eladni:( A jelentésre kíváncsi leszek, mikor jön ki, hány órakor?
Ez egy nagyon szép gyertya lett, innentől figyelni a papírt! Fordulós gyertya! Persze én is záró előtt nemsokkal tudtam eladni:( A jelentésre kíváncsi leszek, mikor jön ki, hány órakor?
mellesleg ez a cég engem egyáltalán nem érdekel már, arra várok csak jó ideje, h. relative jo helyen kiszállhassak, kis veszteséggel.
Amikor belevettem, még nem volt ilyen nagy a veszélye a kiszervezésnek, csődnek, még nem volt nulla a transzparencia, csak hiányos, a napi átlagforgalom még meghaladta a kb. 3 milliót (ami mostanában van) stb
Naposon kikandikált a 12,4k óta tartó csökkenő csatornából felfelé!
Főleg azért nem, mert próbálod jó döntésnek látni a mai kiszállásodat. :o)
Természetesen megerősítés kell a mai gyertyára és főleg kilépés kellene 2500 fölé. Meglátjuk, valóban kétesélyes még, de végre látszódtak ma vételek.
Sok sikert a facebookhoz!!
Pff, mi a turo volt itt??? :))) na erre ma nem szamitottam...
Hany db-os volt a veteli "ero" az utolso 1oraban??
Koszi megegyszer
egyébként maradt még eladni valóm. Fele lett kiszórva
igen, és ezek nem az itt lévő kisbüfik voltak..
60 percesen:
http://www.kephost.com/images4/2012/5/15/839rltf76pn9uukmw2d1.png
szerintem nem. Egyáltalán nem. Ennél sokkal forgalmasabb és erősebb fordulós gyertyák is voltak már, többször megerősítéssel. Ez sztem egy aprócska tömés. Még csak nem is nagy. És sztem is csak arra volt jo, hogy a jelentésre holnap magasabbról lehessen adni. Még az is lehet, h. nyitóban is felnyomják +10%-ot, és aztán adják új mélypontra még aznap. De simán benne van a pakliban, h. egész nap szórni fogják, és már reggel minuszos limiten lesz
mire fel ez a +9%? holnap 2600-tól 2300-ig tömni fognak??