Én még mindig várok egy ilyen esetre.:)
Egyszer jártam úgy, hogy nyáron dög meleg és jött egy néhány órás nagy eső, másnap viszont már jó meleg idő volt újra , tó teljesen bezavarosodott a sok beömlő víztől. Annyi harcsa kapásom volt kuttyogatva pár óra alatt, hogy én magam sem akartam elhinni. Azóta is várok egy ilyen esetre. Egyszer volt Budán ...... :)
nem volt nyerő az időjárás halfogásra. Nem olyan helyen pecázol ahol több a hal mint a víz nagyon kicsi az esély ilyenkor normális halra. úgy vettem észre nagy nyári fülledt kánikulában ha jön egy frissítő eső az jó , de az is inkább akkor ha nem nagy hidegfronttal jön. Persze a pecában mindig érik az embert meglepetések ez a jó benne , soha nem lehet biztosra menni. :)
te kis te, az Annamajor :))
viszont néha tényleg jó lenne másfél évre kikapcsolódni :DD
Pocsék? Az nem kifejezés. Délelőtt vörösre égtünk , délután szarrá áztunk este- éjjel majd meg fagytunk. A téli vadászruhám majdhogynem kevésnek bizonyult. Ilyen szélsőséges időjárást még nem pipáltam. Igazi túlélő próbatétel volt. :)
Az eredmény sem valami csodálatos. Ötödikek lettünk egy 5.85 kilós amurral. Azt is reggel 9 körül fogtam. Az első is 23 kilós összteljesítménnyel dicsekedhet.
Összességében jól éreztem magam , de ezt lehet a pálinkának köszönhetem:)
"nézd, most voltam ott először, csak megálltam útközben befelé baracskáról"
Na kiengedtek végre? Gyorsan letelt az a másfél év :)))
Jó pocsék időt fogtatok ki. Barométer kilengett rendesen, potykák éhségsztrájk? :)
Évekig a Pocakosban kajáltam, ott szoktam rá a pacalra.. :-)
jahhhh, megvan
ablak a falon, kaja kiad, oszt ehetsz az utcán :)))
az biztos, h a csülök zseniális, bár 10 éve kajáltam ott utoljára
ezek szerint még életben van :D
pocakos lakatos a soroksárin?
ott meg a tukmálós ember a góré, ha még ő csinálja
szintén akkori élmény :D
köszi, ez igazán kedves de áthárítanám a dicsőséget bakibára, ő az ötletgazda :P
Tudom nem a reklám helye, IX. ker Lurdy mögött Tűzoltóság mellett. Bemenni nem szabad, csak szigorúan kint, mert olyan büdös leszel, hogy egy hétig nem jön ki belőled a kajaszag.
Egyébként nem kell, hogy bonyolult hely legyen. A legjobbakat a Vágóhíd utcában szoktam enni a Tibi bácsinál. Ha még lenne KÖJÁL szerintem egyből bezáratná, igazi bacilusbüfé. De a csülöksült az isteni. Reggel benyomsz egyet, estig eszedbe sem jut a kaja.
Köszi
Lehet, hogy hétvégén kipróbáljuk. A legrosszabb ami történhet, hogy a neved nem fogjuk kellemesen emlegetni :-)
nézd, most voltam ott először, csak megálltam útközben befelé baracskáról
nem egy bonyolult hely, nyárfák alatt, most olyan mint ha havazott volna :)
a kajákat frissen készítik az tuti, h a többi milyen azt nem tudom
ritkán tudok halat kajálni, mert otthon csak a lányom bírja, most kapóra jött az útirány miatt
szóval ha ki akarod próbálni, gurulj el, te tudod, h megér e ennyit neked ;-)
láttam tarját meg egyébb kajákat is tányéron, gusztusosak voltak, persze olyat én is sütök a kertben, sőt jobbat is mert az tényleg grill, ez meg flekken
csak a hal miatt álltam meg, a lazac finom volt
Bár mutattam neki az étlapot, egyből rágerjedt a gomolyára meg a mozzarellára... Az a baj, hogy sokszor belefutottunk már sz@rba.
Köszi, jó a kép, de ez alapján nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e kipróbálni. A Duna másik partján lakom. A Karám oda vissza 20 km. ez kb 40km. Ha megvan a hangulat és jó a kaja akkor érdemes.
ilyen, csak akkor lusta voltam a képet feltölteni :))
http://www.imagebam.com/image/f1ba4a189730555
2 hete a ráckevei aqualandban ettem hecket annyiért, mint itt a pisztráng
és még sz@r is volt, totál szabadrablás az egész objektum
Holnap cangázok, s eltekerek a XVII-ben a Naplás tó mellett.. :-)
Milyen volt ? Kipróbálnám.
Mi Szigethalomra járunk a nejemmel a Karámba, ha ha halra vágyunk, mindig friss soha nem volt gond.
Nincs túl nagy választék, heck, süllő, pisztráng. Szinte mindig telt ház van.