Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Harcsa vagy Süllő

Re: Együnk

#511038 banyaiz Előzmény: #511027

Egyszer jártam úgy, hogy nyáron dög meleg és jött egy néhány órás nagy eső, másnap viszont már jó meleg idő volt újra , tó teljesen bezavarosodott a sok beömlő víztől. Annyi harcsa kapásom volt kuttyogatva pár óra alatt, hogy én magam sem akartam elhinni. Azóta is várok egy ilyen esetre. Egyszer volt Budán ...... :)

#511035 banyaiz Előzmény: #511027

nem volt nyerő az időjárás halfogásra. Nem olyan helyen pecázol ahol több a hal mint a víz nagyon kicsi az esély ilyenkor normális halra. úgy vettem észre nagy nyári fülledt kánikulában ha jön egy frissítő eső az jó , de az is inkább akkor ha nem nagy hidegfronttal jön. Persze a pecában mindig érik az embert meglepetések ez a jó benne , soha nem lehet biztosra menni. :)

#511033 _pda_ Előzmény: #510833

te kis te, az Annamajor :))

viszont néha tényleg jó lenne másfél évre kikapcsolódni :DD

#511027 kosami Előzmény: #510726

Pocsék? Az nem kifejezés. Délelőtt vörösre égtünk , délután szarrá áztunk este- éjjel majd meg fagytunk. A téli vadászruhám majdhogynem kevésnek bizonyult. Ilyen szélsőséges időjárást még nem pipáltam. Igazi túlélő próbatétel volt. :)

Az eredmény sem valami csodálatos. Ötödikek lettünk egy 5.85 kilós amurral. Azt is reggel 9 körül fogtam. Az első is 23 kilós összteljesítménnyel dicsekedhet.

Összességében jól éreztem magam , de ezt lehet a pálinkának köszönhetem:)

#510833 Fornit Előzmény: #510603

"nézd, most voltam ott először, csak megálltam útközben befelé baracskáról"

Na kiengedtek végre? Gyorsan letelt az a másfél év :)))

#510726 banyaiz Előzmény: #510591

Jó pocsék időt fogtatok ki. Barométer kilengett rendesen, potykák éhségsztrájk? :)

#510619 _pda_ Előzmény: #510606

jahhhh, megvan

ablak a falon, kaja kiad, oszt ehetsz az utcán :)))

az biztos, h a csülök zseniális, bár 10 éve kajáltam ott utoljára

ezek szerint még életben van :D

pocakos lakatos a soroksárin?

ott meg a tukmálós ember a góré, ha még ő csinálja

szintén akkori élmény :D

#510618 _pda_ Előzmény: #510605

köszi, ez igazán kedves de áthárítanám a dicsőséget bakibára, ő az ötletgazda :P

#510607 ichbinemmerich Előzmény: #510606

Tudom nem a reklám helye, IX. ker Lurdy mögött Tűzoltóság mellett. Bemenni nem szabad, csak szigorúan kint, mert olyan büdös leszel, hogy egy hétig nem jön ki belőled a kajaszag.

#510606 ichbinemmerich Előzmény: #510603

Egyébként nem kell, hogy bonyolult hely legyen. A legjobbakat a Vágóhíd utcában szoktam enni a Tibi bácsinál. Ha még lenne KÖJÁL szerintem egyből bezáratná, igazi bacilusbüfé. De a csülöksült az isteni. Reggel benyomsz egyet, estig eszedbe sem jut a kaja.

#510605 ichbinemmerich Előzmény: #510603

Köszi

Lehet, hogy hétvégén kipróbáljuk. A legrosszabb ami történhet, hogy a neved nem fogjuk kellemesen emlegetni :-)

#510603 _pda_ Előzmény: #510600

nézd, most voltam ott először, csak megálltam útközben befelé baracskáról

nem egy bonyolult hely, nyárfák alatt, most olyan mint ha havazott volna :)

a kajákat frissen készítik az tuti, h a többi milyen azt nem tudom

ritkán tudok halat kajálni, mert otthon csak a lányom bírja, most kapóra jött az útirány miatt

szóval ha ki akarod próbálni, gurulj el, te tudod, h megér e ennyit neked ;-)

láttam tarját meg egyébb kajákat is tányéron, gusztusosak voltak, persze olyat én is sütök a kertben, sőt jobbat is mert az tényleg grill, ez meg flekken

csak a hal miatt álltam meg, a lazac finom volt

#510601 ichbinemmerich Előzmény: #510595

Bár mutattam neki az étlapot, egyből rágerjedt a gomolyára meg a mozzarellára... Az a baj, hogy sokszor belefutottunk már sz@rba.

#510600 ichbinemmerich Előzmény: #510597

Köszi, jó a kép, de ez alapján nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e kipróbálni. A Duna másik partján lakom. A Karám oda vissza 20 km. ez kb 40km. Ha megvan a hangulat és jó a kaja akkor érdemes.

#510595 ichbinemmerich Előzmény: #510001

Milyen volt ? Kipróbálnám.

Mi Szigethalomra járunk a nejemmel a Karámba, ha ha halra vágyunk, mindig friss soha nem volt gond.

Nincs túl nagy választék, heck, süllő, pisztráng. Szinte mindig telt ház van.