Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#510958 exmnbs1 Előzmény: #510952

"The 2011 Entrepreneur Of The Year country winners will gather in Monte Carlo on 7- 10 June 2012 for the World Entrepreneur Of The Year Award"

#510951 exmnbs1 Előzmény: #510943

"Az elmúlt évben "Az év üzletembere" díjat Soós Csaba, az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. elnöke kapta, aki az idén Magyarországot képviseli az Ernst & Young "World Entrepreneur Of The Year" nemzetközi gáláján Monte Carlóban, ahol az egyes országok fődíjának nyertesei vesznek részt.

Magyarországon "Az év üzletembere" díjat az elmúlt években Bodrogai Ferenc, a Forest-Papír Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója, Gerendai Károly, a Sziget Kft. ügyvezető igazgatója, Jaksity György, a Concorde Értékpapír Zrt. alapítója, az igazgatóság elnöke, Bojár Gábor, a Graphisoft SE Európai Zrt. elnöke, Demján Sándor a TriGránit Fejlesztési Zrt. alapító elnöke, Kürt Sándor, a Kürt Zrt. elnöke, illetve Csányi Sándor, az OTP Bank Nyrt. elnök-vezérigazgatója vehette át."

Bazsy, már kaptál osztal…

#510936 Ricsi

Bazsy, már kaptál osztalékot, és megint ott vagyunk :D

#510884 rbbj11 Előzmény: #510883

igen, sztem is csöbe húzták öt is. Csak van annyira önfejü és van ahhoz elég nagy egója, h. még mindig le lehet tömetni a torkán a hitegetést, még sztem arra is rá tudják venni, hogy higitson folyamatosan.

Es biztos, h. nem ö az egyetlen, aki igy jár.

#510883 Bendeguz Előzmény: #510846

Ugyanezen a véleményen vagyok. A tél vége is enyhe lett, valami ügyes kis felbeszélést várok tőlük. Elhinni nem fogom.

Former elmondta a véleményét. Sokakkal ellentétben úgy érzem hogy belőle nem a rossz szándékú felspekizés szólt, hanem a tényleges meggyőződése. A helyzet utána is változhatott.

#510846 Fornit Előzmény: #510842

Valami kecsegtetőt.

Édesmindegy mi lesz benne, egy olyan cégtől akik az idei produktumuk alapján (mérleg, miegymás) beküzdötték magukat a T-kat-ba.

#510842 sokkerdes Előzmény: #510756

Kíváncsi lennék Former helyzetértékelésére. Kár, hogy nincs itt a fórumon. Mindenki eldönthette, figyel-e rá vagy nem, elfogadja amit mond vagy nem...

Ti mit vártok a holnapi jelentéstől?

#510718 Higins79 Előzmény: #510711

már pénteken kiadta más is:) Hathor (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Hathor

Hathor írta:

Van még egy jó órás képem, az kicsit optimistább.

Mindjárt felrakom

Na itt mindent beírtam órás chartba.

órás csökkenő háromszög, amiben egy fej-váll megerősítésként háromszög letörésére.

Ezen fej-váll, csökkenő háromszög célára 2123, ami dupla aljnak felel meg. CCI előre beadta a vételi jelet.

Én csak azt írom, amit a chartból kiolvasok, mi lesz a kimenetele a dolognak, kiderül.

Ebben jobban hiszek célárként egyelőre, mert a magasabb háromszög naposon bizonytalan.

http://postimage.org/image/inzy1zdgl/full/

#510713 Higins79 Előzmény: #510711

nem mondtam h vegyél...:)) sőt ne...

aki berakta hogy háromszögből letörés lesz az meg burkoltan eladásra ösztönzött? ő is rajzolhatott volna egy pár db öntésel...így ezt hagyjuk a piac úgy is eldönti mi lesz..

burkoltan:)

#510712 Higins79 Előzmény: #510711

a kicsik vagy a nagyok rajzolják a chartott teljesen mindegy..utána a közel 4k nem én vettem meg...

#510711 taresz Előzmény: #510684

Kedves srác vagy. Megrajzolod és dupla aljra hivatkoz a burkolt vételi ajánlást adsz? Ezt itt vsz nem fogja senki megenni.