"The 2011 Entrepreneur Of The Year country winners will gather in Monte Carlo on 7- 10 June 2012 for the World Entrepreneur Of The Year Award"
"The 2011 Entrepreneur Of The Year country winners will gather in Monte Carlo on 7- 10 June 2012 for the World Entrepreneur Of The Year Award"
Szegény Csaba... én tuti nem mennék ki, égne a képem.
2000 még nem volt, de az osztalék elköltése lassan aktuális lesz.. :-)
"Az elmúlt évben "Az év üzletembere" díjat Soós Csaba, az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. elnöke kapta, aki az idén Magyarországot képviseli az Ernst & Young "World Entrepreneur Of The Year" nemzetközi gáláján Monte Carlóban, ahol az egyes országok fődíjának nyertesei vesznek részt.
Magyarországon "Az év üzletembere" díjat az elmúlt években Bodrogai Ferenc, a Forest-Papír Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója, Gerendai Károly, a Sziget Kft. ügyvezető igazgatója, Jaksity György, a Concorde Értékpapír Zrt. alapítója, az igazgatóság elnöke, Bojár Gábor, a Graphisoft SE Európai Zrt. elnöke, Demján Sándor a TriGránit Fejlesztési Zrt. alapító elnöke, Kürt Sándor, a Kürt Zrt. elnöke, illetve Csányi Sándor, az OTP Bank Nyrt. elnök-vezérigazgatója vehette át."
Mi vagy te, burkoló? Nehogy már ne lehessen ide beírni semmit....!
Vszínű lesz.
A rv továbbra is teljesen magára van hagyva.
Ha ennyiszer nekipróbálkozik az aljának, akkor lefelé akar menni.
igen, sztem is csöbe húzták öt is. Csak van annyira önfejü és van ahhoz elég nagy egója, h. még mindig le lehet tömetni a torkán a hitegetést, még sztem arra is rá tudják venni, hogy higitson folyamatosan.
Es biztos, h. nem ö az egyetlen, aki igy jár.
Ugyanezen a véleményen vagyok. A tél vége is enyhe lett, valami ügyes kis felbeszélést várok tőlük. Elhinni nem fogom.
Former elmondta a véleményét. Sokakkal ellentétben úgy érzem hogy belőle nem a rossz szándékú felspekizés szólt, hanem a tényleges meggyőződése. A helyzet utána is változhatott.
Valami kecsegtetőt.
Édesmindegy mi lesz benne, egy olyan cégtől akik az idei produktumuk alapján (mérleg, miegymás) beküzdötték magukat a T-kat-ba.
Kíváncsi lennék Former helyzetértékelésére. Kár, hogy nincs itt a fórumon. Mindenki eldönthette, figyel-e rá vagy nem, elfogadja amit mond vagy nem...
Ti mit vártok a holnapi jelentéstől?
már pénteken kiadta más is:) Hathor (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Hathor
Hathor írta:
Van még egy jó órás képem, az kicsit optimistább.
Mindjárt felrakom
Na itt mindent beírtam órás chartba.
órás csökkenő háromszög, amiben egy fej-váll megerősítésként háromszög letörésére.
Ezen fej-váll, csökkenő háromszög célára 2123, ami dupla aljnak felel meg. CCI előre beadta a vételi jelet.
Én csak azt írom, amit a chartból kiolvasok, mi lesz a kimenetele a dolognak, kiderül.
Ebben jobban hiszek célárként egyelőre, mert a magasabb háromszög naposon bizonytalan.
nem mondtam h vegyél...:)) sőt ne...
aki berakta hogy háromszögből letörés lesz az meg burkoltan eladásra ösztönzött? ő is rajzolhatott volna egy pár db öntésel...így ezt hagyjuk a piac úgy is eldönti mi lesz..
burkoltan:)
a kicsik vagy a nagyok rajzolják a chartott teljesen mindegy..utána a közel 4k nem én vettem meg...