Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#511094 Fornit Előzmény: #511084

A RC létezése eddig is ismert volt mindenki számára. Aki akart már tavaly nyáron nyitott náluk számlát.

#511093 Zotya32 Előzmény: #511089

Kérdezek én is. Mi értelme van foglalkozni egy olyan brókercéggel, aminek alig van forgalma?

#511089 wnprt Előzmény: #511083

Nem akarok megsérteni senkit, de mi értelme van foglalkozni olyan papírral, aminek alig van forgalma?

#511084 wnprt Előzmény: #511083

A KEG-et ezen keresztül lehet TDT-ezni, 7-szeres tőkeáttétellel. A brókercégek többségénél nem lehet napon belül eladni ezt a papírt. Sztem egyébként az árfolyamát bennfentes infok alakítják, köze sincs a fundamentumokhoz.

#511082 wnprt Előzmény: #510950

Visszatérve nem egyedül Tóth Nándor alapította. Bárkit kérdezhetsz, jó csapat, elégedettek az ügyfelek. Korábban a KBC vezére volt, anno muszáj volt eladniuk az Equitast, a KBC Securities helyzetbe került, ha nem őket, felvásárolta volna pl a Cashline-t. Érthető magyarázat, mért kellett a belgáknak, a Kulcsár ügy miatt új jó hírnevű cégre volt szükség, ami jól hangzik, nem úgy mint a K&H Equities.

#511081 wnprt Előzmény: #510950

Mi a problémád egész pontosan a hozzászólásommal?

A KBC kiviszi az osztalékot, drága, ráadásul a webfelülete ugyanolyan mint '99-ben. Érvelj, ha vmi gond van.

#510980 Mr_insider Előzmény: #510962

hát igen,bár úgy nagyon csodálkozni nem csodálkoztam,mert tudtam,h nagyon komoly kapcsolatok és érdekek állnak ugyebár az ilyen magas körökben.gondolom a mostani vezetés is hasonlóan van ezzel..

#510977 Mr_insider Előzmény: #510962

hát igen,bár úgy nagyon csodálkozni nem csodálkoztam,mert tudtam,h nagyon komoly kapcsolatok és érdekek állnak ugyebár az ilyen magas körökben.gondolom a mostani vezetés is hasonlóan van ezzel..

#510962 Zotya32 Előzmény: #510960

innentől kezdve nincs min csodálkozni, hogy miket megtehetnek ( következmények nélkül ) egyes - akár tőzsdei - cégek vezetői....

#510949 wnprt Előzmény: #510932

Az Equitas tulajdonosai alapították, magyar brókercég, a legolcsóbb a hazai tőzsdén, nem mlm.

A KBC Equitas vezére, Tóth Nándor alapította, mert már el lett adva a belgáknak a 95-ben alapított cég. Nem mlm, csak mondom, elégedett vagyok velük.

#510934 Sly-- Előzmény: #510928

Mégegyszer leírom, ha nem értenéd:

A reklámot a Stocklandyard tulajdonosával beszéld meg és ne a KEG-topikot offold vele.

Köszönjük.

#510928 wnprt Előzmény: #510900

Ennél a cégnél 50Ft egy derivatív kötés, a prompt pedig 0,1% - min 99Ft:

www.randomcapital.hu www.tozsdezz.hu www.randomfx.hu

A hazai tőzsdére ez a legjobb, én is eljöttem a kbc-től.

#510926 Mr_insider Előzmény: #510919

egy gyökérről nőttek mindketten. talán-esetleg-lehet-megeshet-,hogy a phyl levált erről a gyökérről az utóbbi időben.