A RC létezése eddig is ismert volt mindenki számára. Aki akart már tavaly nyáron nyitott náluk számlát.
A RC létezése eddig is ismert volt mindenki számára. Aki akart már tavaly nyáron nyitott náluk számlát.
Kérdezek én is. Mi értelme van foglalkozni egy olyan brókercéggel, aminek alig van forgalma?
Nem akarok megsérteni senkit, de mi értelme van foglalkozni olyan papírral, aminek alig van forgalma?
A KEG-et ezen keresztül lehet TDT-ezni, 7-szeres tőkeáttétellel. A brókercégek többségénél nem lehet napon belül eladni ezt a papírt. Sztem egyébként az árfolyamát bennfentes infok alakítják, köze sincs a fundamentumokhoz.
a lenti két helyen bármikor írhatod a randomra, vagy a kbc-re vonatkozó észrevételeidet.
randomos topik:
http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/803
kbc-s topik:
http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/380
köszönjük az együttműködést... itt, ha lehet, a keg illetve szűkebb "környezetéről" beszéljünk.
Visszatérve nem egyedül Tóth Nándor alapította. Bárkit kérdezhetsz, jó csapat, elégedettek az ügyfelek. Korábban a KBC vezére volt, anno muszáj volt eladniuk az Equitast, a KBC Securities helyzetbe került, ha nem őket, felvásárolta volna pl a Cashline-t. Érthető magyarázat, mért kellett a belgáknak, a Kulcsár ügy miatt új jó hírnevű cégre volt szükség, ami jól hangzik, nem úgy mint a K&H Equities.
Mi a problémád egész pontosan a hozzászólásommal?
A KBC kiviszi az osztalékot, drága, ráadásul a webfelülete ugyanolyan mint '99-ben. Érvelj, ha vmi gond van.
hát igen,bár úgy nagyon csodálkozni nem csodálkoztam,mert tudtam,h nagyon komoly kapcsolatok és érdekek állnak ugyebár az ilyen magas körökben.gondolom a mostani vezetés is hasonlóan van ezzel..
hát igen,bár úgy nagyon csodálkozni nem csodálkoztam,mert tudtam,h nagyon komoly kapcsolatok és érdekek állnak ugyebár az ilyen magas körökben.gondolom a mostani vezetés is hasonlóan van ezzel..
innentől kezdve nincs min csodálkozni, hogy miket megtehetnek ( következmények nélkül ) egyes - akár tőzsdei - cégek vezetői....
durva dolgok vannak...
én meg le kaksizom. ne itt reklámozd,mert ráadásul még gagyin is nyomod.
Az Equitas tulajdonosai alapították, magyar brókercég, a legolcsóbb a hazai tőzsdén, nem mlm.
A KBC Equitas vezére, Tóth Nándor alapította, mert már el lett adva a belgáknak a 95-ben alapított cég. Nem mlm, csak mondom, elégedett vagyok velük.
Mégegyszer leírom, ha nem értenéd:
A reklámot a Stocklandyard tulajdonosával beszéld meg és ne a KEG-topikot offold vele.
Köszönjük.
átlátszó reklám,nem ide való
Ennél a cégnél 50Ft egy derivatív kötés, a prompt pedig 0,1% - min 99Ft:
www.randomcapital.hu www.tozsdezz.hu www.randomfx.hu
A hazai tőzsdére ez a legjobb, én is eljöttem a kbc-től.
egy gyökérről nőttek mindketten. talán-esetleg-lehet-megeshet-,hogy a phyl levált erről a gyökérről az utóbbi időben.