Nem, az Üdülő utca a nagyon meredek, az előbb mi is 1-1 es fokozatban mentünk ott fel. :-)
Nem, az Üdülő utca a nagyon meredek, az előbb mi is 1-1 es fokozatban mentünk ott fel. :-)
ez kerékpár, ilyen mindegyik :)
nyóc sebességet azé nem váltunk keresztbe, még 4-et sem, akkor váltunk első lánckereket is
minél több van, annál jobb
sokkal finomabban tudod az áttételt megválasztani az erőd és a terepviszonyok figyelembevételével
itt a csak te vagy, ha bepunnyadsz kapcsolsz egyet és lassabban haladsz, nincs más megoldás
van olyan utca felétek, amin én a legrövidebb áttétellel 7-8 percig daráltam felfelé ;-)
na oda kell ez
aszem a maglódirol fel a temető utca felé, próbáld ki, a vége elég tutit :)
sisakot meg jobb ha veszel, nem akarom minősíteni a véleményed a kérdésről ;-)
A váltó használata még nem teljesen tiszta. Egyrészt az első váltó kezelése miért fordítottja a hátsónak?? Másrészt meg nekem ha elöl középen van (2-es), akkor a hátsó nyolc lefedi, amit kell. Az elsőt csak akkor használtam, amikor terepen próbálgattam, akkor 1-be raktam, meg amikor dombon lefelé jól megtekertem, akkor 3-ba. De amúgy az elsőt mikor használja az user?
Olyan messzire nem megyek el sztem, ahol az út mellett akarnék kereket javítani. Defektspré, azt jól van. Mellényt nem húzok nappal, fejvédőt meg főleg nem, elég a motoron a bukósisak..
Így igaz, ezt én is észrevettem! Meg kivi vagyok, mennyi a csúcssebességem.
Na elmondom szerintem mire van feltétlenül szükséged:D
Fejvédő és kesztyű jó ha van, defekt javításhoz felejtsd el a javítókészletet. Vegyél defekt elleni folyadékot, amivel a belsőt kell feltölteni. Hasadás esetén ezt sem segít, így vegyél pótbelsőt és gumileszedőt +pumpát. Ha mind ez megvan ne feledkezz meg a hátitáskáról sem. Illetve kellhet még fényre sötétedő lencsés szemcsi is a bogarak ellen :d
A computer kezdőknek jó szolgálatot tesz: segít jobban megismerni magát, a képességeit. Hamarabb megtanulja beosztani az erejét.
Kezdők gyakori hibája a túl gyors kezdés pl.
Fejvédőt, láthatósági mellényt, javítókészletet is vegyél, valamint gyerekpótülést, hátha szükséged lesz rá egyszer!
Valamint érdemes lenne egy pótgumit vigyél magaddal a hosszabb utakra, hátha durrdefektet kap valamelyik kereked!
elektromos integetőgépre is mindenképpen szükséged lesz, mert egy csomó ismerős mellett fogsz elhaladni a lakásod közelében és akkor nagyon jól jön!
Mit csinálsz a computerrel? villogsz a családnak, hogy 35 km 423 m-t tekertél adott napon? :D
prizmák vannak, computer kell, pumpa van (de nem szerelem rá), defektjavító van motorhoz.. :-)
küllőprizma, spd pedál+cipő, bringacomputer+pulzusmérő, kormányszarv,pumpa, defektjavító, lánctisztító, stb......... :))
Így igaz, már kapott első-hátsó ledes lámpát, csengőt, pijatartót, nyeregtáskát is! :-)
Minden kell a bringádra, amit a boltban kapni lehet :D
GT Transeo 4.0-et kaptam, ezüst színben. Ma is tekertünk egy 35-öst (átmentünk a Vári cukiba). Nézek majd kormányszarvat, állítólag az kell, ha feljebb egyenesedve pihennék..
Mobile 5W40 van még a Saab olajcseréből.. majd operálok vele.
gondolom van valami vékony szintetikus olajad, az megfelel mindenre
a lánckenésre én egy fecskendőt használok vékony tűvel és görgönként egy pici csepp olaj elég neki
nem kell, h ússzon benne
ezen kívül mást úgysem nem kell kenegetni egyenlőre
De van 3 csavarom a pozicionálásra, meg a bowdenfeszítő! :-)
Majd veszek bringaolajat, a WD40 nem jó állítólag..
Egy bowdent húzol, amivel pozícióba állítod a váltót. A Te bringádon nem lesz 4 dugattyús tárcsafék :D
A nyereg beállítása és a magasság belövése egyénfüggő. Nagyrészt a mechanikus szerkezetek kenésére kell odafigyelni, hogy a feltapadt por ne tegye tönkre.