Regisztráció Elfelejtett jelszó

Bringások

Re: nincs cím

#510733 _pda_ Előzmény: #510730

ez kerékpár, ilyen mindegyik :)

nyóc sebességet azé nem váltunk keresztbe, még 4-et sem, akkor váltunk első lánckereket is

minél több van, annál jobb

sokkal finomabban tudod az áttételt megválasztani az erőd és a terepviszonyok figyelembevételével

itt a csak te vagy, ha bepunnyadsz kapcsolsz egyet és lassabban haladsz, nincs más megoldás

van olyan utca felétek, amin én a legrövidebb áttétellel 7-8 percig daráltam felfelé ;-)

na oda kell ez

aszem a maglódirol fel a temető utca felé, próbáld ki, a vége elég tutit :)

sisakot meg jobb ha veszel, nem akarom minősíteni a véleményed a kérdésről ;-)

A váltó használata még …

#510730 KawaBazsy

A váltó használata még nem teljesen tiszta. Egyrészt az első váltó kezelése miért fordítottja a hátsónak?? Másrészt meg nekem ha elöl középen van (2-es), akkor a hátsó nyolc lefedi, amit kell. Az elsőt csak akkor használtam, amikor terepen próbálgattam, akkor 1-be raktam, meg amikor dombon lefelé jól megtekertem, akkor 3-ba. De amúgy az elsőt mikor használja az user?

#510729 KawaBazsy Előzmény: #510701

Olyan messzire nem megyek el sztem, ahol az út mellett akarnék kereket javítani. Defektspré, azt jól van. Mellényt nem húzok nappal, fejvédőt meg főleg nem, elég a motoron a bukósisak..

#510708 pepe01 Előzmény: #510692

Na elmondom szerintem mire van feltétlenül szükséged:D

Fejvédő és kesztyű jó ha van, defekt javításhoz felejtsd el a javítókészletet. Vegyél defekt elleni folyadékot, amivel a belsőt kell feltölteni. Hasadás esetén ezt sem segít, így vegyél pótbelsőt és gumileszedőt +pumpát. Ha mind ez megvan ne feledkezz meg a hátitáskáról sem. Illetve kellhet még fényre sötétedő lencsés szemcsi is a bogarak ellen :d

#510706 kissat Előzmény: #510699

A computer kezdőknek jó szolgálatot tesz: segít jobban megismerni magát, a képességeit. Hamarabb megtanulja beosztani az erejét.

Kezdők gyakori hibája a túl gyors kezdés pl.

#510701 matgab Előzmény: #510692

Fejvédőt, láthatósági mellényt, javítókészletet is vegyél, valamint gyerekpótülést, hátha szükséged lesz rá egyszer!

Valamint érdemes lenne egy pótgumit vigyél magaddal a hosszabb utakra, hátha durrdefektet kap valamelyik kereked!

elektromos integetőgépre is mindenképpen szükséged lesz, mert egy csomó ismerős mellett fogsz elhaladni a lakásod közelében és akkor nagyon jól jön!

#510699 pepe01 Előzmény: #510692

Mit csinálsz a computerrel? villogsz a családnak, hogy 35 km 423 m-t tekertél adott napon? :D

#510692 KawaBazsy Előzmény: #510691

prizmák vannak, computer kell, pumpa van (de nem szerelem rá), defektjavító van motorhoz.. :-)

#510691 _pda_ Előzmény: #510686

küllőprizma, spd pedál+cipő, bringacomputer+pulzusmérő, kormányszarv,pumpa, defektjavító, lánctisztító, stb......... :))

#510686 KawaBazsy Előzmény: #510682

Így igaz, már kapott első-hátsó ledes lámpát, csengőt, pijatartót, nyeregtáskát is! :-)

#510638 KawaBazsy Előzmény: #510629

GT Transeo 4.0-et kaptam, ezüst színben. Ma is tekertünk egy 35-öst (átmentünk a Vári cukiba). Nézek majd kormányszarvat, állítólag az kell, ha feljebb egyenesedve pihennék..

#510573 _pda_ Előzmény: #510565

gondolom van valami vékony szintetikus olajad, az megfelel mindenre

a lánckenésre én egy fecskendőt használok vékony tűvel és görgönként egy pici csepp olaj elég neki

nem kell, h ússzon benne

ezen kívül mást úgysem nem kell kenegetni egyenlőre

#510565 KawaBazsy Előzmény: #510564

De van 3 csavarom a pozicionálásra, meg a bowdenfeszítő! :-)

Majd veszek bringaolajat, a WD40 nem jó állítólag..

#510564 pepe01 Előzmény: #510562

Egy bowdent húzol, amivel pozícióba állítod a váltót. A Te bringádon nem lesz 4 dugattyús tárcsafék :D

A nyereg beállítása és a magasság belövése egyénfüggő. Nagyrészt a mechanikus szerkezetek kenésére kell odafigyelni, hogy a feltapadt por ne tegye tönkre.