Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#510822 Zotya32 Előzmény: #510813

Feri, már megint 17k a tiéd? ezt írtam, hogy szépen csorogni fog lefelé, bent állsz vevőin, rádöntik, aztán elkezded építeni az eladói oldalt... sebaj, lemegyünk 20-ig szép lassan...

#510784 Zotya32 Előzmény: #510759

"Lenin elvtársnak még nem intettek búcsút az oroszok, mindig tömegek kígyóznak a mauzóleum előtt. Balázsnak azonban a klubja elintézte, hogy ne kelljen sorba állnia. – Kihasználtam a protekciót, odamentem a bejárathoz, s csak annyit kellett mondanom: Dzsudzsák, Dinamo, s már mehettem is"

#510759 Keg Jenő Előzmény: #510386

"Kihasználtam a protekciót, odamentem a bejárathoz, s csak annyit kellett mondanom: Dzsudzsák, Dinamo, s már mehettem is." Dzsudzsák Balázs a borsonline.hu - nak arról, hogy jutott be Moszkvában a Lenin-mauzóleumba.

#510661 Zotya32 Előzmény: #510660

http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/05/10/csanyi_sandor_a_leggazdagabb_magyar/

"Tizenkét új szereplője van idén a kiadványnak, köztük 19,9 milliárdos vagyonával az Olajterv Csoport negyedét tulajdonló Tóth József, illetve 47. az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. tulajdonosa, Moré Attila.. Újként kerültek fel a listára a Kenyeres fívérek is, Kenyeres Zoltán és Kenyeres Imre a Mogyi Kft. tulajdonosa, becsült vagyonuk 7,2 milliárd forint."

Kenyeres is rajta van :)))

#510660 Zotya32 Előzmény: #510649

http://alphavet.hu/magunkrol/beszallitot-keres.html

új a honlap de van még 1-2 apróság amit javítani kéne...

"6. GYÁRTÓK VAGYUNK - A Phylaxia 1912. Holding Nyrt. leányvállalataként az Alpha-Vet létrehozta a Phylaxia Pharma Zrt.-t, mely a legnagyobb múltú hazai állatgyógyszer gyártó utódjaként állatgyógyászati termékeket és takarmányokat gyártó és forgalmazó magyar vállalat."

Pl. itt: Phylaxia 1912. Holding Nyrt. leányvállalataként az Alpha-Vet létrehozta a Phylaxia Pharma Zrt.-t. azt is illene megemlíteni, hogy már az nyrt-nek nem a leányvállalata, hanem tisztán az alpha holdingé... 1-2 "okosba" meghozott döntés után.

#510639 JP Előzmény: #510104

"Egy malév, egy mol csődbe mehet, phy soha... "

Ezek szerint, ha elfelejteném mindazt ami a tőzsdés éveim összes tapasztalataiból rám ragadt,mindent, s csak az maradna meg tudásként, nekem, amit Öntől tanultam, akkor semmi értelme se volna szavai helytállóságában kételkednem?

#510410 Zotya32 Előzmény: #510392

Kereskedési kényszert néha le kell győzni, főleg olyankor mikor fél nap alatt 600 milliós forgalom van az otpben. :-)

majd írjátok be légyszi hogy zárt már nem vagyok bét közelben.

#510401 Trisz Előzmény: #510386

Valóban benne van a fociban, hogy a nyár egy dögrovás lesz tőzsdei emelkedés szempontjából. Viszont adok esélyt arra is, hogy az uborkaszezon alkalmas lesz egy árfolyamemelkedésre is. Ha ez kis forgalom mellett történne, az hosszabb távon nagyon biztató lenne. A másik okom ezt gondolni, az EU jelenlegi helyzete. Most volt egy pánikoltatás a görög és francia fejlemények miatt. Az már eldőlni látszik, hogy a görögök nagyon megszívják ezt a "szabadságharcot". Ha kidobják őket az euróból, a drahmájukkal meg a saját elképzeléseikkel kezelhetik majd a csődjüket kedvük szerint. Ebből pedig majd tanulhatnak a többi hangos szabadságharcosok is. A franciák pedig szépen csendben 26-ig megegyeznek az EU nagyjaival. Onnan is felszállhat a füst és elindulhatnak a tőzsdék felfelé. Persze ezek csak eshetőségek.

#510392 Ferenc86 Előzmény: #510386

Valamit muszáj csinálni(kereskedési kényszer), na meg szeretem a tőzsdét, nézni és elemezni a grafikonokat, árakat, figyelni a kötéseket.. stb, csak sajnos az tény, hogy az elmúlt években teljesen leamortizálódott a magyar tőzsde:( Így unalmas is már sokszor:( Régen sokkal jobb volt. De sok kicsi sokra megy ahogy Higins mondja:) No de majd lesz valami.. Sok sikert Neked is!

#510386 Zotya32 Előzmény: #510381

nem tudom megéri-e neked ezzel görcsölni, egész bét egy hullarakás, 1 milliárdos forgalom, és még nincs is nyár.. mi lesz itt júniustól szeptember végéig?? aztán októberben jön a szokásos összeomlás...

#510381 Ferenc86 Előzmény: #510378

Igen, de legalább van vola, ha az se lenne még ennyire sem lenne érdekes a papír, ma volt 28 is majd 30, majd 29-28, több mint 6%-os volna, ha kötés se lenne, akkor meg még érdektelenebb lenne a dolog. Az pedig, hogy 29-es eladás után 28 majd 27 és 26on lehet venni, annak az okát, igencsak a cégen belül kellene keresni, hogy hogy tudott 320Ft-ról(régi 40) árról leesni 24ig is( régi 3Ft)??.. mert nem miattam az biztos. S akkor a többi szutyit nem is említve, nutex, econet, stb.. sajnos erről nem a befektetők vagy az éppen market makert játszó kisbüfik, mint én is, tehetünk.. Szerintem. Az pedig, hogy valaki 1Ft nyerőre megy, más meg 10Ft-ra mindenki saját befektetési döntése adja, likviditást a rövidre játszók még javítják is, maga az árfolyam a cégen és annak működését tükrözi, sajnos.

( Egyébként, appeninnben átlag napi 1-4 kötésem is van, long és short, valóban jó dt papír, de az is csak azért mert a tulajok adják veszik a pakkokat piacon, hogy forgalmat generáljanak az A kategórai eléréséhez, gondolom én. Addig is ki kell használni ahogy dibálóznak:) Épp kaptam is egy kicsit 423-on..csak a shortot felejtettem el benyitni 430 nál:D Keg is jött egy pici 47-en, kezdek már megint szutyisodni:D )

#510378 Zotya32 Előzmény: #510361

bent állsz vevőin, meg eladóin...

kaptál 28-on, azt adnád 29-ért, utána veszel 27-ért, azt el is adod 28-ért, kapsz 26-ért, beállsz vele 27-re.. egyre lejjebb szorítva az árat abban az esetben, ha nem jön senki más vevő, csak eladó... ezért nem jó a forintozás olyan papírban, ahol nincs mozgás... appeninn-ben van forgalom ott kéne ezzel próbálkoznod... ez sajnos beülős papír, ha megkapod akkor pár hetet várni kell, hogy 2-3 ft-ot felfelé mehessen, de az azonnali eladási megjelenés ezt gátolja, erre próbáltam célozni... alig van itt vevő, mindenkinek a töke tele van a phylaxiával... ezzel még inkább elriasztod a vevőket. semmi személyes nincs benne csak ez a meglátásom, de ha elmegy 29-ért örülök neki, hogy legalább vki keres rajta pár ft-ot.

#510361 Ferenc86 Előzmény: #510346

Sziasztok! Regisztráltam erre az oldalra is!:) Szoktam olvasni az oldalt, s épp látom, rólam van szó mert beraktam az eladásom.. módosítottam akkor egy darabig, hogy gyűljenek a vevők 29-en.. csakhogy azért raktam be eladásra, hogy első legyek, mert lehet hogy más fog beállni s akkor már nem én adom 29-en. Azt pedig évek óta vita tárgya, hogy a forintozók miatt esik be ennyire egy részvény! Ugyan már, amilyen szinten terhelem az eladói oldalt, ugyan olyan mértékben támasztottam a vételit! Egészen addig amíg meg nem kaptam. S ha adogatnám 29-en, azzal egyből állnék vissza a vételi oldalra, s így oda-vissza. Ezzel nem tudom mi a probléma, sokszor a könyv 20-30%-át én adom a vételi oldalon, akkor bezzeg nem mondják, hogy miért áll be vételre? De ha eladóira áll be a kapott papírral, akkor az már baj. A másik, meg ki adta el nekem 28-on? Nem az volt véletlen a balfék? 29-en volt vevő nem is kevés erre bezúzta 28-ra, miközben ha 29-re beáll eladni, majdnem a fele elmegy neki 29-en a maradékkal eladóira kerül 29-en s elcsipegették volna tőle, de ő neki fontos volt azonnal megválni tőle így 28-on adta el(nekem) a maradékot, hát így akkor én fogom eladni az Ő papírját 29-en, helyette.. mert ő is 29en adta volna el amúgy is. Csak így nem ő spórol 20ezret, hanem én keresek annyit. Így be is állok 29-re ha nem baj, aztán majd megjelenek a vevőin újra:)