Re: nincs cím
Ferenc86 Előzmény: #510378Igen, de legalább van vola, ha az se lenne még ennyire sem lenne érdekes a papír, ma volt 28 is majd 30, majd 29-28, több mint 6%-os volna, ha kötés se lenne, akkor meg még érdektelenebb lenne a dolog. Az pedig, hogy 29-es eladás után 28 majd 27 és 26on lehet venni, annak az okát, igencsak a cégen belül kellene keresni, hogy hogy tudott 320Ft-ról(régi 40) árról leesni 24ig is( régi 3Ft)??.. mert nem miattam az biztos. S akkor a többi szutyit nem is említve, nutex, econet, stb.. sajnos erről nem a befektetők vagy az éppen market makert játszó kisbüfik, mint én is, tehetünk.. Szerintem. Az pedig, hogy valaki 1Ft nyerőre megy, más meg 10Ft-ra mindenki saját befektetési döntése adja, likviditást a rövidre játszók még javítják is, maga az árfolyam a cégen és annak működését tükrözi, sajnos.
( Egyébként, appeninnben átlag napi 1-4 kötésem is van, long és short, valóban jó dt papír, de az is csak azért mert a tulajok adják veszik a pakkokat piacon, hogy forgalmat generáljanak az A kategórai eléréséhez, gondolom én. Addig is ki kell használni ahogy dibálóznak:) Épp kaptam is egy kicsit 423-on..csak a shortot felejtettem el benyitni 430 nál:D Keg is jött egy pici 47-en, kezdek már megint szutyisodni:D )