Re: nincs cím
Ferenc86 Előzmény: #510346Sziasztok! Regisztráltam erre az oldalra is!:) Szoktam olvasni az oldalt, s épp látom, rólam van szó mert beraktam az eladásom.. módosítottam akkor egy darabig, hogy gyűljenek a vevők 29-en.. csakhogy azért raktam be eladásra, hogy első legyek, mert lehet hogy más fog beállni s akkor már nem én adom 29-en. Azt pedig évek óta vita tárgya, hogy a forintozók miatt esik be ennyire egy részvény! Ugyan már, amilyen szinten terhelem az eladói oldalt, ugyan olyan mértékben támasztottam a vételit! Egészen addig amíg meg nem kaptam. S ha adogatnám 29-en, azzal egyből állnék vissza a vételi oldalra, s így oda-vissza. Ezzel nem tudom mi a probléma, sokszor a könyv 20-30%-át én adom a vételi oldalon, akkor bezzeg nem mondják, hogy miért áll be vételre? De ha eladóira áll be a kapott papírral, akkor az már baj. A másik, meg ki adta el nekem 28-on? Nem az volt véletlen a balfék? 29-en volt vevő nem is kevés erre bezúzta 28-ra, miközben ha 29-re beáll eladni, majdnem a fele elmegy neki 29-en a maradékkal eladóira kerül 29-en s elcsipegették volna tőle, de ő neki fontos volt azonnal megválni tőle így 28-on adta el(nekem) a maradékot, hát így akkor én fogom eladni az Ő papírját 29-en, helyette.. mert ő is 29en adta volna el amúgy is. Csak így nem ő spórol 20ezret, hanem én keresek annyit. Így be is állok 29-re ha nem baj, aztán majd megjelenek a vevőin újra:)