Hát ez az adat nem sok mozgást hozott.
Hatiban talán nem is született kötés rá.
Nem tudok olcsóbban venni..
Hát ez az adat nem sok mozgást hozott.
Hatiban talán nem is született kötés rá.
Nem tudok olcsóbban venni..
nagyon kínkeservesen megy ma minden...talán adatokra beindulunk mindjárt..feltéve ha jók lesznek :-)
Adatok tömkelege lesz nemsoká, kíváncsian várom őket..
Ebben igazad van. Sajnos. Persze masreszrol ha valaki mindent benyel, azzal egy ido utan olyat is lenyeletnek, amit normal korulmenyek kozott sem. De nem OFF-olok, mert Kishercegnek megigertem legutobb ;)
"Szep kartya egyebkent a francia erdekeltsegekbe utkozo dolog, hisz a semmi utan hatalmas penzeket kaptak, most az allame az a penz. Szereny velemenyem az, hogy egyet ertek ezzel a valtoztatassal. Vicces ugyanis, hogy hazai fogyasztast tamogato utalvany (hisz ez a celjuk) utan jaro haszon francia cegeknel csapodik le."
IGEN!!! én is totál egyet értek!!! szerintem OV tetteinek nagy része nem hülyeség,csak az időzítés,hm
persze van kritikán alluli cucca is :)
csak ugyi a nagytőke nem igazán törődik a mi személyes érdekünkkel,és nekünk az ő irányukat illene eltalálni
Szep kartya hatasa < 3% alatti hianycel hatasa es Brusszel reszerol torteno elismerese.
Szep kartya egyebkent a francia erdekeltsegekbe utkozo dolog, hisz a semmi utan hatalmas penzeket kaptak, most az allame az a penz. Szereny velemenyem az, hogy egyet ertek ezzel a valtoztatassal. Vicces ugyanis, hogy hazai fogyasztast tamogato utalvany (hisz ez a celjuk) utan jaro haszon francia cegeknel csapodik le.
De hagyjuk a hirhaborut, a kovetkezo napok tanulsagosak lehetnek mindket iranyba. Igazad van.
Meglatjuk.
igazad van,erős és jogos indokok a rövid longra,ha beérik szép menet lehet ,rendes profittal,ha bennt a stoppok akkor pedig baj nem nagyon lehet,majd visszanézzük 2-3 nap távlatábol,akkor tanulságos lesz,kiváncsian várom a folytatást
jahhh és Brüsszellel kapcsolatban :) felhívnám figyelmedet a SZÉP kártyára......
Akkor meg sem nyitom, nekem mára elég volt a hír, ami nekem kell azt begyüjtöttem, most várok, nem keresgélek híreket.
Kicsit pihizek.
Forgalmat elnezve veled egyutt a teljes bux kivar :D No, lepek, zarasra visszanezek. Addig csak 1 pozitiv hirt szeretnek, de ha hetvegere szallitjatok, az is jo.
Egyebkent hogy short oldalra is tegyek valamit: Figyeljetek meg, ha a gorog ugy "megoldodik", akkor eloszedik majd a spanyolokat. A nagy shortos capak ugy jarnak orszagrol orszagra mint mehecske viragrol viragra, mindegy, csak EU-s orszag legyen.
Kozben USA meg rohog a markaba. (Nem nezi senki az adossagukat, es nagyhatalmi poziciuk csak erosodik EU gyengulesevel)
Nekem egyelőre az összes hatim együttesen pluszban van.
Én várok.
Bízom a hármas belső emelkedő gyertya kombinációban, mint fordulóban, valamint a dupla aljakban.
És a trendvonalakban, valamint OTP rés, valamint 17K támaszban.
Ja, ebben egyetertunk, mehetnek a fenebe :D ne csak mi kis brokik sirjunk :DDD
Ha nem lesz gorog megallapodas, meglesz a 15400-600-as celarad. Nincs ketsegem felole. Ha lesz megallapodas, akkor rovid tavon fel, es sokan fognak shortosok zarni (jelzem ellenkezo esetben meg longosok)
Es ime egy bizonyitek mennyire igazam van, 11:15 korul kicsivel tobb mint 600mFt forgalom.
Mint a kenoban: Mennyyyiiii???
Kivaras van, es hirre rantas lesz. Szalmaszalamra :DDD
:D nem gonoszsáááág ez ,olyan tiszta öröm amiben nincs irigység :) a Goldman-t én se sajnálnám :)
én hosszúban mindenképp 1,25-1,20 környékére várom, a paritást nem merem írni,mert picit elrugaszkodna a realitástól,pedig nem egyszer megfordult a fejemben
rövidre óráson 50-60pipes sávban mozog,hirvezérelve,vagyis inkább speki dolgok mozgatják,egy komoly funda hírre meglehet a kitörés iránya,és hogy teljes legyen a kitörést megelőzi egy fals le vagy felszúrás,csak hogy szopató legyen
de nálam az irány rövidben az 1,2850 és környéke