Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#510426 Hathor Előzmény: #510420

Hát ez az adat nem sok mozgást hozott.

Hatiban talán nem is született kötés rá.

Nem tudok olcsóbban venni..

#510420 BudFox Előzmény: #510411

nagyon kínkeservesen megy ma minden...talán adatokra beindulunk mindjárt..feltéve ha jók lesznek :-)

#510374 BigRabbit Előzmény: #510355

Ebben igazad van. Sajnos. Persze masreszrol ha valaki mindent benyel, azzal egy ido utan olyat is lenyeletnek, amit normal korulmenyek kozott sem. De nem OFF-olok, mert Kishercegnek megigertem legutobb ;)

#510355 Borska Előzmény: #510352

"Szep kartya egyebkent a francia erdekeltsegekbe utkozo dolog, hisz a semmi utan hatalmas penzeket kaptak, most az allame az a penz. Szereny velemenyem az, hogy egyet ertek ezzel a valtoztatassal. Vicces ugyanis, hogy hazai fogyasztast tamogato utalvany (hisz ez a celjuk) utan jaro haszon francia cegeknel csapodik le."

IGEN!!! én is totál egyet értek!!! szerintem OV tetteinek nagy része nem hülyeség,csak az időzítés,hm

persze van kritikán alluli cucca is :)

csak ugyi a nagytőke nem igazán törődik a mi személyes érdekünkkel,és nekünk az ő irányukat illene eltalálni

#510352 BigRabbit Előzmény: #510343

Szep kartya hatasa < 3% alatti hianycel hatasa es Brusszel reszerol torteno elismerese.

Szep kartya egyebkent a francia erdekeltsegekbe utkozo dolog, hisz a semmi utan hatalmas penzeket kaptak, most az allame az a penz. Szereny velemenyem az, hogy egyet ertek ezzel a valtoztatassal. Vicces ugyanis, hogy hazai fogyasztast tamogato utalvany (hisz ez a celjuk) utan jaro haszon francia cegeknel csapodik le.

De hagyjuk a hirhaborut, a kovetkezo napok tanulsagosak lehetnek mindket iranyba. Igazad van.

Meglatjuk.

#510345 Borska Előzmény: #510336

igazad van,erős és jogos indokok a rövid longra,ha beérik szép menet lehet ,rendes profittal,ha bennt a stoppok akkor pedig baj nem nagyon lehet,majd visszanézzük 2-3 nap távlatábol,akkor tanulságos lesz,kiváncsian várom a folytatást

#510343 Borska Előzmény: #510339

jahhh és Brüsszellel kapcsolatban :) felhívnám figyelmedet a SZÉP kártyára......

#510342 Hathor Előzmény: #510340

Akkor meg sem nyitom, nekem mára elég volt a hír, ami nekem kell azt begyüjtöttem, most várok, nem keresgélek híreket.

Kicsit pihizek.

#510339 BigRabbit Előzmény: #510336

Forgalmat elnezve veled egyutt a teljes bux kivar :D No, lepek, zarasra visszanezek. Addig csak 1 pozitiv hirt szeretnek, de ha hetvegere szallitjatok, az is jo.

#510338 BigRabbit Előzmény: #510329

Egyebkent hogy short oldalra is tegyek valamit: Figyeljetek meg, ha a gorog ugy "megoldodik", akkor eloszedik majd a spanyolokat. A nagy shortos capak ugy jarnak orszagrol orszagra mint mehecske viragrol viragra, mindegy, csak EU-s orszag legyen.

Kozben USA meg rohog a markaba. (Nem nezi senki az adossagukat, es nagyhatalmi poziciuk csak erosodik EU gyengulesevel)

#510336 Hathor Előzmény: #510328

Nekem egyelőre az összes hatim együttesen pluszban van.

Én várok.

Bízom a hármas belső emelkedő gyertya kombinációban, mint fordulóban, valamint a dupla aljakban.

És a trendvonalakban, valamint OTP rés, valamint 17K támaszban.

#510330 BigRabbit Előzmény: #510311

Ha nem lesz gorog megallapodas, meglesz a 15400-600-as celarad. Nincs ketsegem felole. Ha lesz megallapodas, akkor rovid tavon fel, es sokan fognak shortosok zarni (jelzem ellenkezo esetben meg longosok)

Es ime egy bizonyitek mennyire igazam van, 11:15 korul kicsivel tobb mint 600mFt forgalom.

Mint a kenoban: Mennyyyiiii???

Kivaras van, es hirre rantas lesz. Szalmaszalamra :DDD

#510329 Borska Előzmény: #510325

:D nem gonoszsáááág ez ,olyan tiszta öröm amiben nincs irigység :) a Goldman-t én se sajnálnám :)

#510328 Borska Előzmény: #510323

én hosszúban mindenképp 1,25-1,20 környékére várom, a paritást nem merem írni,mert picit elrugaszkodna a realitástól,pedig nem egyszer megfordult a fejemben

rövidre óráson 50-60pipes sávban mozog,hirvezérelve,vagyis inkább speki dolgok mozgatják,egy komoly funda hírre meglehet a kitörés iránya,és hogy teljes legyen a kitörést megelőzi egy fals le vagy felszúrás,csak hogy szopató legyen

de nálam az irány rövidben az 1,2850 és környéke