Regisztráció Elfelejtett jelszó

Bringások

Re: nincs cím

#510556 pepe01 Előzmény: #510031

Ne légy szőke, akinek van motorja, annak nem ér kérdezni:D

Ahogy az angol mondaná common sense.

#510031 KawaBazsy Előzmény: #509800

Aki ad magára, bringával jár! :-) Most átmegyek a Decathlonba lámpáért, de utána jövök kérdezni, mert nem tom hogy kell beállítani az ülést meg kormányt, ahogy a legjobb. Meg azt se, h mit kell a bringán állítani X időközönként, h ne kelljen szervizbe hordanom..

#508687 _pda_ Előzmény: #508685

majd picirigo-t kikérdezed legközelebb, neki van köze a kohászathoz, amúgy meg az alkohol is baromira hizlal :))

csak zsírként képes raktározni a szervezet ;-)

#508685 Bendeguz Előzmény: #508683

Ennyire laikus vagyok, ez van :)

Kösz az infót!

Bocanovában meg nem szoktam sokat enni, inkább iszok! Az meglátszik :D

#508684 Bendeguz Előzmény: #508682

Szívesen eladnám, tökéletes állapotban van a váz. 2 éve megkérdeztem egy kereskedőt, hogy mennyit adna érte, azt mondta 40-et. Kiröhögtem, mert akkor volt rajta vadi új a 40 ezres első teleszkóp :D

#508683 _pda_ Előzmény: #508679

magnézium váz úgy önmagában nincs, csak mit ötvöző anyag szerepel alu termékekben

növeli a szilárdságot

különben meg egyél kevesebb a bocanovában :P

#508682 Csusza Előzmény: #508660

Minden anyag fárad, az alu (és ötvözetei) is persze. De hirtelen nagy törés valami durva behatás nélkül nem szokott hirtelen bekövetkezni.

Én még nem hallottam olyanról, hogy valaki alatt egyszercsak összeroppant az aluváz. (az acél igen, ha belülről elrozsdásodott)

Először szinte mindig megjelenik valami kis repedés, ami növöget, vagy egy nagy behatásra vár.

Ha átnézed időnként (hegesztések környékét elsősorban), és nem látsz semmi hajszálrepedés, akkor szerintem nyugodtan használhatod.

Ám ha mégis tartasz tőle, akkor eladod a bicajt nekem "korrekt" áron. ;-)

#508679 Bendeguz Előzmény: #508664

Magnézium vázam van. Arra mit mondasz? Az öregedési töréstől félek. Az ütközésnél már mindegy.

én úgy vagyok a műszaki …

#508666 _pda_

én úgy vagyok a műszaki cikk vásárlásával, ebbe beleértendő a bringa is, h ha eldöntök egy szintet, amiben benne KELL lennie bizonyos dolgoknak, nem kötök kompromisszumot

vagy inkább nem veszem meg

#508664 _pda_ Előzmény: #508660

alu váz jellemzően akkor törik ha komolyabb erőbehatás éri egy ütközés alkalmával

#508660 Bendeguz Előzmény: #508655

Jó reggelt Urak! Azon dilemmázom egy ideje, hogy az 1999-ben kapott Caprine Highlander bicajomat le kéne cserélnem. Alapból semmi baja, fékek, váltók (karok) cserélve lettek a kopás miatt, új telót is vettem rá (40 ezerért). Amitől félek, hogy egyszer eltörik alattam. Van a vázaknak élettartama? Magnézium vázas (jól írom?), állítólag örökélet garanciás, de mégis tartok tőle. Szóval szerintetek eltörhet?

#508655 matgab Előzmény: #508562

Én is ezt akartam írni Bazsykám, hogy te egy jedi vagy, bízz magadban!

Itt -a motorokkal és autókkal ellentétben TŐLED függ, hogy milyen gyorsan, vagy mennyit mész, itt te magad vagy akin múlik a teljesítmény!

Ezen az amatőr szinten amin mi nyomulunk nem látszik meg az a bazi nagy különbség egy 100 vagy egy 300 ezres bringa között!

#508652 kissat Előzmény: #508562

shimano 8

ez kazettás :)))

itt a jóidő

ne habozz!

műútra tök jó, alkalmi terep is belefér