Pedig a váltót sem ugyanúgy kell beállítani, de már találtam dokumentet.. :-)
Pedig a váltót sem ugyanúgy kell beállítani, de már találtam dokumentet.. :-)
Ne légy szőke, akinek van motorja, annak nem ér kérdezni:D
Ahogy az angol mondaná common sense.
Aki ad magára, bringával jár! :-) Most átmegyek a Decathlonba lámpáért, de utána jövök kérdezni, mert nem tom hogy kell beállítani az ülést meg kormányt, ahogy a legjobb. Meg azt se, h mit kell a bringán állítani X időközönként, h ne kelljen szervizbe hordanom..
Elméletileg holnap érkezik a cangám, már naggyon tekerhetnékem van.. :-)
Nem vicceltem, lehet, hogy tényleg érdekel. Ha gondolod, beszélhetünk róla.
Legutóbb azt olvastam, hogy az alkoholról nem sikerült eldönteni kutatásokkal sem, hogy a benne lévő energia zsírrá alakulva elraktározódik-e, tehát tápanyag, vagy pedig méreg és a szervezet több energiát éget el az elpusztítására... :D
Mindenesetre megyek ma rosé mustrára.
http://www.borkulturakft.hu/index.php?page=rose_mustra_4007&id=137&a=0
majd picirigo-t kikérdezed legközelebb, neki van köze a kohászathoz, amúgy meg az alkohol is baromira hizlal :))
csak zsírként képes raktározni a szervezet ;-)
Ennyire laikus vagyok, ez van :)
Kösz az infót!
Bocanovában meg nem szoktam sokat enni, inkább iszok! Az meglátszik :D
Szívesen eladnám, tökéletes állapotban van a váz. 2 éve megkérdeztem egy kereskedőt, hogy mennyit adna érte, azt mondta 40-et. Kiröhögtem, mert akkor volt rajta vadi új a 40 ezres első teleszkóp :D
magnézium váz úgy önmagában nincs, csak mit ötvöző anyag szerepel alu termékekben
növeli a szilárdságot
különben meg egyél kevesebb a bocanovában :P
Minden anyag fárad, az alu (és ötvözetei) is persze. De hirtelen nagy törés valami durva behatás nélkül nem szokott hirtelen bekövetkezni.
Én még nem hallottam olyanról, hogy valaki alatt egyszercsak összeroppant az aluváz. (az acél igen, ha belülről elrozsdásodott)
Először szinte mindig megjelenik valami kis repedés, ami növöget, vagy egy nagy behatásra vár.
Ha átnézed időnként (hegesztések környékét elsősorban), és nem látsz semmi hajszálrepedés, akkor szerintem nyugodtan használhatod.
Ám ha mégis tartasz tőle, akkor eladod a bicajt nekem "korrekt" áron. ;-)
Magnézium vázam van. Arra mit mondasz? Az öregedési töréstől félek. Az ütközésnél már mindegy.
én úgy vagyok a műszaki cikk vásárlásával, ebbe beleértendő a bringa is, h ha eldöntök egy szintet, amiben benne KELL lennie bizonyos dolgoknak, nem kötök kompromisszumot
vagy inkább nem veszem meg
alu váz jellemzően akkor törik ha komolyabb erőbehatás éri egy ütközés alkalmával
Jó reggelt Urak! Azon dilemmázom egy ideje, hogy az 1999-ben kapott Caprine Highlander bicajomat le kéne cserélnem. Alapból semmi baja, fékek, váltók (karok) cserélve lettek a kopás miatt, új telót is vettem rá (40 ezerért). Amitől félek, hogy egyszer eltörik alattam. Van a vázaknak élettartama? Magnézium vázas (jól írom?), állítólag örökélet garanciás, de mégis tartok tőle. Szóval szerintetek eltörhet?
Én is ezt akartam írni Bazsykám, hogy te egy jedi vagy, bízz magadban!
Itt -a motorokkal és autókkal ellentétben TŐLED függ, hogy milyen gyorsan, vagy mennyit mész, itt te magad vagy akin múlik a teljesítmény!
Ezen az amatőr szinten amin mi nyomulunk nem látszik meg az a bazi nagy különbség egy 100 vagy egy 300 ezres bringa között!