Hehehe. :)
sztem se menne az évi -40% sok éven át, akkor sem, ha akarnád
Diverzifikálásról lényegében nem beszélhetek. (1 papír full cash)
Nincs 3 éves időtáv sem. Annál csírább vagyok. Ricsi egyébként azt mondta, hogy ügyes vagyok, mert el tudtam vágni a buktát.
Vigasztaló, hogy az idén kb kemény 6% pluszban vagyok.
szerintem, ha 20 évig mínusz 40% lenne a célod évente; nem jönne össze.
És az összbalance-od, oké? (3-10 éves távon)?
-40hez milyen tudás kell? Így utólag balf@szság volt. Nem pici.
Egyszer lehet mázlid...! Na de próbáld meg évente elérni a - 40%-ot, ahhoz már tudás kell, nem kevés.
"de évi 40% simán meglehet"
Meg is lett nekem tavaly, és még tanulnom sem kellett hozzá. Igaz mínuszban. :-)
quantum topicban előkerült, és sokadik megfogalmazással állok elő a témában:
Az évi 8%-ot nem a nullához érdemes mérni, hanem ahhoz az eszméletlen mínuszhoz, amit ezek a kockázatos próbálkozások okoznak. A 8% nem sokkal több mint 0, de sokkal több, mint -50%, ezt nagyon nem szabadna elfelejteni.
Más: azt végre mindenkinek el kéne felejteni, hogy mindenféle pénzügyi műveltség és "munka" nélkül el lehet érni évi 8%-nál többet. Sőt, akinek nincs pü.-i műveltsége, örüljön, ha évi nettó 3% megvan az euró betéten.
Alternatíva, hogy alap szinten képbe kerülünk a pénzüggyel. Ekkor, ha megfelelően türelmesek vagyunk, és min. 5 éves távlatban gondolkozunk, elérhető a nettó évi 10-12%.
Ha tovább megyünk, és keressük az üzeleteket, alaposan utánajárunk a lehetőségeknek, és pénzügyi tapasztalataink is vannak, akkor nem feltétlen a rv-piacon, de elérhető az évi nettó 20-25% is, de ekkor már jellemzően 8-20 éves befektetési időtávról beszélünk.
Ha tehetségesek vagyunk, akár az ingatlanpiacon, akár cégszervezésben, akár tőzsdén, akárhol, akkor határ a csillagos ég, de évi 40% simán meglehet. Ennek előfeltétele jellemzően 8-20 éves előzetes pénzügyi pályafutás. Kicsit általánosítva kb. így néz ez ki.
köszönöm szépen! Egy lájk sokkal jobb, mint a nulla vagy netán a mínusz! ;)
:-))) Szóval a csajoknál akarsz jobban bevágódni....kis huncut ;-) (csak hogy tudd: az írásaidat én mindig belájkoltam)
gondoltam, így végre népszerű lehetek a fórumon, mert eddig "minden erőfeszítésem ellenére" ezt nem sikerült elérnem. ;)))
Értem. Ki mire gerjed ;-)
milyen felhasználó?
na még 1x: sly felrakott magáról egy szexis avatart. Ezután lemásoltam a dolgot és én is kerestem egy hasonló képet, csak hímneműt. :)
De van is itt ilyen felhasználó mellékesen.
fogalmam nincs. Ezt dobta ki a google, mikor sly avatarához hasonló kép után kutattam
Ki van az avatarodon?
bux long még tegnap késő du. bővítve, FSC bővítve.
Figyelőlistán Henry Hub földgáz.