Ezen már gondolkodnak régóta, meg a hír is lejön minden héten ezügyben.
Mint az IMF hír. Meg Mátyás király. Adott is meg nem is.
Ezen már gondolkodnak régóta, meg a hír is lejön minden héten ezügyben.
Mint az IMF hír. Meg Mátyás király. Adott is meg nem is.
Gazdasági rádió szerint amerókában már agyalnak a q3 on...de jó lesz megint a hírkereskedés.
Remekül látszik mennyire sikeres volt az előző kettő..
Jah,csak itt kis forgalommal is relatíve nagyot tudnak húzni hatin,Rg vagy Molly hathatós közreműködésével...nincs itt még igazi para ha így rárepülnek mint gyöngytyúk a takonyra! :D
Az tény, hogy OTP rés itt van, dupla alkj formálódott benne, ezt braktam 3640nél OTP topikba képpel.
BUX a ferde támaszvonalon, ami a szűkülő háromszög alja.
Forint dupla tetők sokaságánál. Volt 5perces, 15perces, órás dupla tető, most esezk tetejénél. Viszont szerencsétlen próbálkozásoknak tűnnek ezek a megvételek kisbüfik részéről.
Momentum nincs most.
Szia Sanyi!
Akkor vagy le vagy fel megyünk! :D Molly támaszon,Oti résközelben,buxli pedig 17500 on,gondolom ezért megy most a hősködés,kivi leszek meddig jutunk mert az elmúlt napokban semmi erő nem volt itt.
Hatit zárnom kellett volna 200 on,oszt próbalongot nyitni..
hali.
Futikon is kis dupla alj nyakvonalnál, vagy kis dupla top tetőnél vagyunk :D
Én azon csodálkozom hogy ilyen dilettáns kormánnyal az Eu-ból még nem vagyunk kitiltva...tegnap összerosálta magát mki a Görögöktől meg Francia választástól most meg semmi para,szélkakas kutyafaxa a piachoz képest.
Nem olvastam pár napig, nem tom volt -e szó róla: a Stooq-ról a magyarok ki vannak tíltva?
Se OTP, se hati 05.03-után nincs adat.
Okát tudja valakii?
Köszi!
Sziasztok! Látom nem sok minden változott a hét eleji állapotokhoz képest, így továbbra is tartva a short 16K-16,5K körüli bux célárral kalkulálva. Sajnos mostanában kevesebb az időm ezzel foglalkozni, de talán jobb is így, nincs kereskedési kényszerem.
Gondolom ma is valódi hőst játszik a mi kis buxlink...
lehet elkapkodtam a tegnapi zárást....de nagyon SC -nek látszott akkor..
szia,nem hatizok,eurom van meg dollárom meg nok.őszre beérik.
Én megvárom a 17,900-at a shortzárással.
Remélem, nem 2-3 év. :)
ma nem leszek majd itt..nemtudom érdemes -e reggel indítani valamit...
buzerátorok megpróbálják megvenni.
kevesek lesznek...a francia +mondta...a pénzvilág az ellenség
gond van