Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re:

#509575 Hathor Előzmény: #509573

Ezen már gondolkodnak régóta, meg a hír is lejön minden héten ezügyben.

Mint az IMF hír. Meg Mátyás király. Adott is meg nem is.

Re:

#509573 Waszeitung Előzmény: #509567

Gazdasági rádió szerint amerókában már agyalnak a q3 on...de jó lesz megint a hírkereskedés.

Remekül látszik mennyire sikeres volt az előző kettő..

Re:

#509567 Waszeitung Előzmény: #509562

Jah,csak itt kis forgalommal is relatíve nagyot tudnak húzni hatin,Rg vagy Molly hathatós közreműködésével...nincs itt még igazi para ha így rárepülnek mint gyöngytyúk a takonyra! :D

Re:

#509562 Hathor Előzmény: #509546

Az tény, hogy OTP rés itt van, dupla alkj formálódott benne, ezt braktam 3640nél OTP topikba képpel.

BUX a ferde támaszvonalon, ami a szűkülő háromszög alja.

Forint dupla tetők sokaságánál. Volt 5perces, 15perces, órás dupla tető, most esezk tetejénél. Viszont szerencsétlen próbálkozásoknak tűnnek ezek a megvételek kisbüfik részéről.

Momentum nincs most.

Re:

#509546 Waszeitung Előzmény: #509545

Szia Sanyi!

Akkor vagy le vagy fel megyünk! :D Molly támaszon,Oti résközelben,buxli pedig 17500 on,gondolom ezért megy most a hősködés,kivi leszek meddig jutunk mert az elmúlt napokban semmi erő nem volt itt.

Hatit zárnom kellett volna 200 on,oszt próbalongot nyitni..

Re:

#509544 Waszeitung Előzmény: #509532

Én azon csodálkozom hogy ilyen dilettáns kormánnyal az Eu-ból még nem vagyunk kitiltva...tegnap összerosálta magát mki a Görögöktől meg Francia választástól most meg semmi para,szélkakas kutyafaxa a piachoz képest.

#509532 wizes

Nem olvastam pár napig, nem tom volt -e szó róla: a Stooq-ról a magyarok ki vannak tíltva?

Se OTP, se hati 05.03-után nincs adat.

Okát tudja valakii?

Köszi!

Re: nincs cím

#509528 Frontin Előzmény: #509524

Sziasztok! Látom nem sok minden változott a hét eleji állapotokhoz képest, így továbbra is tartva a short 16K-16,5K körüli bux célárral kalkulálva. Sajnos mostanában kevesebb az időm ezzel foglalkozni, de talán jobb is így, nincs kereskedési kényszerem.

Re: nincs cím

#509471 szotyi Előzmény: #509468

buzerátorok megpróbálják megvenni.

kevesek lesznek...a francia +mondta...a pénzvilág az ellenség

gond van