Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#508813 Primo Előzmény: #508742

Ma arra kirándultunk,visszafelé terveztem,hogy felmegyünk libegőzni hátha találkozok S.Cs-vel.Besötétedett így kimaradt,majd legközelebb.

#508780 Arsene Lupin Előzmény: #508779

A downhill biking nagyon durva sport. Én egyszer egy rokongyerek gépén próbáltam. Nem részletezem, csúnya esés lett a vége. A fej, a térdek, a könyökök és főleg a herék erősen védendők.

#508779 taresz Előzmény: #508775

Persze. Nekem már ki is küldték az éves grátisz bérletet, és a hozzá tartozó üzemanyag utalványt.

#508746 Bendeguz Előzmény: #508742

Emlékszünk a fehér garbóra. Pont a síeléssel lett magyarázva, hogy épp indult ki a góré ratrakolni, csak előtte sunyiban elkapták a zindekszesek. Egyébként mindentől függetlenül a síarénás alakításukért nagy elismerést érdemelnek! De hol a mérleg? A FB profilon is beadta a segítő szándékot az egyik fórumtárs, de arra se reagáltak. A shandwick se dolgozik már nekik?

#508742 pepe01 Előzmény: #508741

A sípálya fejlesztésébe 800 millát belerakott 2009-ig és azóta is töretlenül fejlődik. Ez SCS. egyik kedvenc hobbija.

#508611 Bendeguz Előzmény: #508580

Nálunk volna értelme egy ilyen pernek? Ha nyernénk, mit kapnánk vissza ebből a cégből? Engem is átbaSztak a folyamatos szépítéssel, 2 nappal, concordozással. Későn ébredtem. Kérem vissza a pénzemet!

#508448 Kissherceg Előzmény: #508442

ezért nem is kell addig foglalkozni vele, ha megint lesz valami elmozdulás, akkor majd felpörög az élet. Én is figyelem, de núúdli

#508442 Bendeguz Előzmény: #508387

Most tényleg mi van? Hetek óta semmi forgalom, nincsenek hírek, nincs jelentés. De nem is esik!

#508164 Dioka Előzmény: #507718

Szerintem nincsenek véletlenek! :)

Szvsz majd együtt kapjuk a q1-el. Valszeg nem túl szép számok lesznek benne. De akkor már talán kevesen fognak arra figyelni, hisz lesz egy frissebb jelentés is. Legalábbis ebben reménykedhetnek. De ahhoz a q1-nek már kicsit szebbnek kell kinéznie!

Tudom, most jöttök AL-lel és írjátok, hogy ha hisz még valaki a q1-nek! :) Ebben van igazság! De valami fogódzó csak kell! :)