Remélem lesz Q1... ebben a hónapban...
Ma arra kirándultunk,visszafelé terveztem,hogy felmegyünk libegőzni hátha találkozok S.Cs-vel.Besötétedett így kimaradt,majd legközelebb.
A downhill biking nagyon durva sport. Én egyszer egy rokongyerek gépén próbáltam. Nem részletezem, csúnya esés lett a vége. A fej, a térdek, a könyökök és főleg a herék erősen védendők.
Persze. Nekem már ki is küldték az éves grátisz bérletet, és a hozzá tartozó üzemanyag utalványt.
"azóta is töretlenül fejlődik"
Na és miből?
Emlékszünk a fehér garbóra. Pont a síeléssel lett magyarázva, hogy épp indult ki a góré ratrakolni, csak előtte sunyiban elkapták a zindekszesek. Egyébként mindentől függetlenül a síarénás alakításukért nagy elismerést érdemelnek! De hol a mérleg? A FB profilon is beadta a segítő szándékot az egyik fórumtárs, de arra se reagáltak. A shandwick se dolgozik már nekik?
A sípálya fejlesztésébe 800 millát belerakott 2009-ig és azóta is töretlenül fejlődik. Ez SCS. egyik kedvenc hobbija.
http://bikemag.hu/magazin/hirek/junius-2-an-nyit-az-eplenyi-bringarena
Remélem értitek miért halad lassan az E-star szekere? :D
Persze, hogy nincs értelme perelni. A párhuzam viszont érdekes.
Nálunk volna értelme egy ilyen pernek? Ha nyernénk, mit kapnánk vissza ebből a cégből? Engem is átbaSztak a folyamatos szépítéssel, 2 nappal, concordozással. Későn ébredtem. Kérem vissza a pénzemet!
ezért nem is kell addig foglalkozni vele, ha megint lesz valami elmozdulás, akkor majd felpörög az élet. Én is figyelem, de núúdli
Sziasztok,
kevés időm van, nem tudtam írni.
Tegnap elkészült 2485ös céláram.
Kialakult óráson egy háromszög, abból most kifele kaccsingat.
Most tényleg mi van? Hetek óta semmi forgalom, nincsenek hírek, nincs jelentés. De nem is esik!
Nem túlzás 72 db-os forgalom után aktualizálni?
Aktualizált 60 perces:
http://www.kephost.com/images4/2012/5/4/x0g6oxf9wk6kgjbxy481.png
tévedsz, minél tovább sunnyognak vele annál érdekesebb
Szerintem nincsenek véletlenek! :)
Szvsz majd együtt kapjuk a q1-el. Valszeg nem túl szép számok lesznek benne. De akkor már talán kevesen fognak arra figyelni, hisz lesz egy frissebb jelentés is. Legalábbis ebben reménykedhetnek. De ahhoz a q1-nek már kicsit szebbnek kell kinéznie!
Tudom, most jöttök AL-lel és írjátok, hogy ha hisz még valaki a q1-nek! :) Ebben van igazság! De valami fogódzó csak kell! :)