Én 130 ezerért vettem, ez akkor a csúcsmodell volt, járt hozzá legális Igo is. Windows-ost akartam utódnak, de úgy látom, h az Android túlnövi. Kicsit idegenkedem, de sztem Androidos lesz nekem is az utód. S2 tökéletes..
Én 130 ezerért vettem, ez akkor a csúcsmodell volt, járt hozzá legális Igo is. Windows-ost akartam utódnak, de úgy látom, h az Android túlnövi. Kicsit idegenkedem, de sztem Androidos lesz nekem is az utód. S2 tökéletes..
Nálunk már régóta van, de nem a Te cégedtől :D
Én sose fogok kapni, nincs rá szükségem, itthonról nem tudok dolgozni. Nem is akarok :D
Nekem semmi problémám az nexus s-em anyaghasználatával, müanyag ugyan, de szerintem nem gagyi. Volt a kezemben nem egy fémteló (nokia n8, samu omnia 7) de egyik se tetszett jobban.
Sok mindent belepakoltak az SG3-ba, viszont szerintem a HTC anyaghasználata, kinézete sokkal jobb. Túlzásnak hangzik elsőre, de a HTC mellett az SG, legalábbis a 2-es, "gagyi" műanyagnak néz ki számomra! :)
SG3-at élőben még nem láttam.
Viszont a ONE X, meg az SG3 is kva nagy.. Ezekkel a méretekkel még barátkozni kell. Pl. farmerbe zsebre vágva már nem biztos, hogy olyan simán le lehet guggolni :))
welcome in the future.
ahol is te csak egy fogyaszto vagy.mindenhol mindenkor megfigyelheto.kiszolgalnak,elebed tesznek mindent,sot, meg azt is amire nincs is szukseged.de megis elerik h ugy erezd neked ez kel!!!! (fogyasztoi tarsadalom)
csak van itt ket kis aprosag:
1- ez mar mar Orwel-i tarsadalom.... sot tkeppen az ill. az fele haladunk.
2- te csak mint FOGYASZTO szerepelsz a listan, es nem ugy mint termelo. raadasul a javakat EHEZO neptomegek allitjak elo (nem is ezen a kontinensen) h te MEGVEDD es egy SZUK RETEGET GAZDAGITS....
vilagkapitalizmus.szep szep.... :)
Így van!
Csütörtökön bevittem az enyémet szervizbe, mert a hangerő le gomb alig működött és még volt rá gari (hétfőig :D). Eladás előtt megcsináltatom, hogy 100%-os legyen. Na de! Volt egy régi telóm, SE K800, gondoltam addig azzal kihúzom, amíg 2-3 nap alatt megcsinálják!
Mit ne mondjak, nagyon érzem a hiányát, a K800 szinte "semmit" sem tud a Desire-höz képest, sokszor meg vagyok lőve. Exchange, GPS, normális böngésző, stb. stb.
Legfőképp a munkámhoz használom, pl. egyik tárgyalásról a másikra menet, vagy az alatt is tudok infókhoz jutni, anyagokat bekérni a kollégáktól, észrevételezni, válaszolni, fényképet küldeni valamiről (pl. villamos elosztó szekrény), amivel egyből tudnak dolgozni stb. stb. ráadásul volt már olyan is, hogy nem volt időm kinyomtatni egy árajánlatot és a ~60 éves partnercég vezetői a Desire-t körbe adogatva nézték a részletes ártáblázatot :D :D :D El is fogadták ott az árat, nem kellett még egyszer összehívni tárgyalást.
Szóval nekem nagyon hasznos, nehezen tudnék lemondani róla, vagy ha le is mondanék, akkor sokkal nehezebb lenne a dolgom.
Pl. sokat használok olyan navi programokat is (Waze, Google), amelyeken rajta vannak a közlekedési infók - dugó, baleset, torlódás, trafi - és kikerülhetem azokat.
Múltkor is a Waze-val vagy 1 órát spóroltam kis utcákon kikerülve egy jó kis dugót Bp-n. Ráadásul időre kellett mennem, így nem késtem el.
Órákat lehetne róla írni, sőt eszünkbe sem jutnak olyan hasznos dolgok, amiket már megszoktunk ezeknek a kütyüknek a használatával. Mondjuk azt még nem szoktam meg, hogy néha követeli az asszony, hogy a google koordinátákkal láthassa merre járok :D
Azért emellett olvasok papír alapú újságot és könyvet is :))
nem a munkáltató zaklat feltétlen, hanem a munkatársak... :) Nálatok is lesz majd céges telo.. :)
Én is teljesen elégedett vagyok az egy éves samsung nexus s-emmel!
Haonsló dolgok tetszenek benne mint neked és aránylag nem is volt dárga, 62e Ft t-nél, kiegészitőket vettem hozzá, igy volt 70, de évekig van egy minöségi jó telefonom.
A wp8ra kiváncsi leszek majd, samsung is ha jól tudom ott már komolyan beszáll a bizniszbe, ha microsoft nem ad nokiának bizonyos monopol elönyöket akkor félek samsung, lg és a kínai gyártók elveszik a piacot nokia elöl is, de ne legyen igazam.
Amúgy azért samsungnak se jön minden be, a saját rendszerüket a bada-t, ha jól tudom kukázzák, talán valami új elsz helyette, de ha nem elsz akkor se baj, wp és android bőséges piacot fog biztosítani nekik.
Helo mindenki :)
Bendeguz: en meg nagyon uj vagyok itt... miert is moderalnek??? legfeljebb csak magamon tudnek :) de azt se szivessen tennem.....valo igaz h engem is elragad neha a vita heve. de azert probaom magam visszafogni.attol h esetleg (talan nem is szandekosan) megsertettek az meg nem jelenti azt szamomra h u ilyen sertessel valaszoljak. legalabbis nekem ez kicsinyes viselkedes.mivel en uj vagyok itt (es a penzes vilagban is) csak figyelek es olvasgatok,ennel tobb nekem nem kell.
Herceg vs Bbj gondolatmenetehez annyit fuznek hozza h mind2juk allaspontjaban van igazsag sztem csak elbeszeltek egymas mellett es most tk arrol vitatkoznak h milyen tipusu embereknek milyen telora van szukseguk.
:)))))
sztem ez medo vita de ha nekik jo en szivessen olvasom, mert szorakoztato... csak ne bantsak egymast. en ugyanis bekeparti vagyok... azaz egy szuletett pacifista :)))))))
Csodálom Coldplay nyugalmát, hogy még nem állt neki moderálni. Biztos még nagyon újnak érzi magát és inkább tűr :)
Herceg, ha már eltértünk a tárgytól. Tudod hol dolgozom, nagy fejlesztő cég, nálunk még csak a főnökök kértek/kaptak iPhone-okat. Jó a munkáltató, mert senkit se zaklat a ledolgozott 8 órán kívül. Németországban se véletlenül kapta meg a legcsaládbarátabb cég kitüntetést :)
De igen, Porsche-ra szükség van, nagyon vágyok egyre! :-) Nézd abból a szempontból, ha ha veszek, akkor határtalanul boldog leszek, nem stresszelek, nem kapok infarktust, rákot, meg hasonló, stresszbetegségeket! :-))
Na, akkor beszállok én is. :-)
Nekem Samsung Omnia van, a legelső, ezzel indult a cég ebben a szegmensben. 2008-as modell, akkor év végén vettem. Tkp a tőzsde volt az ok, h bárhol ránézhessek a helyzetre, s ha gond van, akkor korrigálhassak. De kis idő alatt eldöntöttem, h más telefonom nekem már nem lesz. Ami nagyon jó:
-Navigáció. MINDIG nálad van, nem kell külön készülni és cipelni, rendszeresen útba igazít, nem csak engem, hanem másokat is, akik segítséget kérnek. Van olyan is rajta, amin a turista utak vannak fent, túrázáskor jól jön.
-Internet. Nem csak hogy bármikor bármilyen infohoz hozzáférsz, de a laptopodra kötve azzal is megoszthatod a netet, tehát azzal is bárhol operálhatsz.
-Szótár. Angliában sokszor jött jól..
-Jó fényképező funkció. Nincs mindig nálam a fotómasinám..
-Bármit rátelepíthetsz, amire van program, ez egy tenyérszámítógép. Én pl Dél-kelet Ázsiában, lent a szigeteken ezzel chateltem egy bnőmmel, aki Ausztriában lakik (wifije is van), vicces élmény abból a környezetből. :-)
Iphone-al: AKkor az Iphone 2 volt a futós. Samika szinte mindenben leverte, az nem navigált, sem videozott, sem faxmodemként nem működött. Ja, s nem szabható személyre. Olyannak jó, aki nem ért semmit hozzá, anyámmal csak olyat vetetnék.
nem tudom, de mintha nem is u.arról beszélnénk :) Sőt, mintha nem is egymással beszélnénk. :D
Ez a szidás pl. honnan a fenéből jött??? mikor szidtam a magyarokat?????
Kis léptékben? Mi a nagy lépték? Rákérdeztem Audira, nem válaszoltál rá. Pedig az érdekelne, amiből az egész vita kiindult, h. támasztják alá a véleményed az ottani számok.
De csak elbeszélés van egymás mellett.
"most meg belekevered, hogy akkor minek telefonálnak...." belekeverem???? Én reagálok egyes állításaidra, ennyi történik. Nem én hoztam fel, h. a dolgozónak fontos, h. a privát tel.ktg-ei olcsóbbak legyenek. Ugyanakkor te állítottad, hogy milyen jó az okostelefon, és az e-mail funkciója. Én csak egy ellentmondásra hívtam fel a figyelmed, de látom, ezt sem vetted.
Jó éjt, fáradt vagyok és úgyse vezet ez a beszélgetés sehova.
sztem meg extrém példákat hozol fel mindig igaznak vélt dolgaid alátámasztásául, amire csak sarkítással tudok válaszolni. Pl. ez is: "Én írtam ,hogy több ezer embert kell értesíteni egyszerre email a legjobb megoldás"
1. Ez eddig így nem is szerepelt a vitában.
2. Mégis milyen gyakori egész Mo-on, h. több ezer embert kell egyszerre értesíteni??? De ha csak egyszerre több százat is, az is milyen gyakori???
Az igaz, h. nagyon távol áll a véleményünk a legtöbb dologban egymástól.
Nem hiszem, hogy félreértettük egymást, mert most már mindkettő oldalról van igény. Ismerősömre 4éve tették kötelezővé az okostelefont, hogy elérhető legyen. Nem értékesítés esetén a legfontosabb, hanem például support szolgáltatásnál. Egy normális cégnél, ahol meg is fizetik az árát, természetes, hogy elvárás a mindig elérhetőség. Ez nem jelent állandó zaklatást, csak elérhetőséget, ennyi.
Rbbj mindig sarkítasz, ezért sokszor felesleges veled vitatkozni. Én írtam ,hogy több ezer embert kell értesíteni egyszerre email a legjobb megoldás, most meg belekevered, hogy akkor minek telefonálnak....
Kb úgy érzem, hogy a vakot győzködöm, hogy látni jobb, de nem akarja elhinni nekem :)
Pont az ilyenek miatt látszik, hogy kis léptékben gondolkodsz és olyan emberekkel dolgozol. Nem azt jelenti, hogy nincs nyugalmad, hanem a lehetőség a kulcs... Amiért szidod a magyarokat és kint dolgozol, pont ugyanazok a tulajdonságok vannak benned is. Ami nem gond, csak ne szidd :)
de akkor mégis az elejétől kezdve félreértettük egymást, igaz?
Azzal nem vitatkoztam, hogy a munkavállalók részéről elvárás, amit a nagy cégek igyekszenek is kielégíteni.
van céges telóm Mo-on, tudom, h. sokkal olcsóbb, még a magyar extrém árak mellett is, mint privát, ez nem újdonság. Ha vki sokat beszél privátban (de miért beszélne, ha ott az e-mail???), akkor valóban jelentős havi megtakrítás lehet a céges, erről eddig nem is volt szó, ezért nem is cáfoltam.
Most már az állításodat tesztelve bemegyek hétfőn és megkérdezem T-mobile-ban, h. ha aláírok x év hűséget, nem kap-e a cég okostelfonokat...kötve hiszem, hogy 0 Ft-ért egyet sem kap, ahogy állítod.
Hát, ha vkinek az jó, ha privát életét összemossa a munkával, olyan mértékben, h. elérhető legyen éjjel-nappal, ő dolga. Sztem ez borzasztó és egészségtelen.
Ha magamból indulok ki, ha nálam ez igy lenne, egy perc nyugtom nem lenne.
kötelezővé fogják tenni azt írtam. A munkavállalóknak ebből csak előnye lehet, ezért elvárás az okos telefon használata. Nézd egy modern cég attól is sikeres lesz, hogy naprakész eszközöket használnak a munkavállalók. Nagyon durván elterjedt a céges emailezés, és egyre több jön telefonról. Ez viszi előre a világot, a folyamatos fejlődés és annak implementálása.
Egyébként olyat nem fosz olvasni, hogy bármelyik cég is kiteregetné a telefon juttatási szolgáltatásait..
Vezetőség megítélése a döntés. Egy okos telefon sincs ingyen.. Annyit segítek, hogy ha van egy 2000Ft-os céges számla kereted, akkor nagyjából 5000Ftos magán telszámlát válthatsz ki. Ez elég alsó hangon példa egy kisebb cégre. Az embereknek azért fontos, mert a többség sokat kommunikál, nekem a céges telo havi tízezer spórolás például. Ha összehasonlítasz két állásajánlatot, ahol kevesebb bért kapsz pár százalékkal, de egy telefont és havi fix keretet, akkor a többség a telo mellett dönt.
Nem hiszem, hogy abnormális, hogy kapsz egy olyan telo készüléket, amit nem csak céges, hanem magánhasználatban is 0-24 elérhető vagy. Arra azért ne sarkítsd ki, hogy cég ezzel elnyom téged, sőt sokkal inkább szabadságot ad. Pl munkába menet is tudsz olvasgatni azt amit szeretnél legyen az céges vagy magán.. Aranyeres kollégák például kifejezetten imádják ezt a netezési lehetőséget...