Re: Samsung
KawaBazsy Előzmény: #508609Na, akkor beszállok én is. :-)
Nekem Samsung Omnia van, a legelső, ezzel indult a cég ebben a szegmensben. 2008-as modell, akkor év végén vettem. Tkp a tőzsde volt az ok, h bárhol ránézhessek a helyzetre, s ha gond van, akkor korrigálhassak. De kis idő alatt eldöntöttem, h más telefonom nekem már nem lesz. Ami nagyon jó:
-Navigáció. MINDIG nálad van, nem kell külön készülni és cipelni, rendszeresen útba igazít, nem csak engem, hanem másokat is, akik segítséget kérnek. Van olyan is rajta, amin a turista utak vannak fent, túrázáskor jól jön.
-Internet. Nem csak hogy bármikor bármilyen infohoz hozzáférsz, de a laptopodra kötve azzal is megoszthatod a netet, tehát azzal is bárhol operálhatsz.
-Szótár. Angliában sokszor jött jól..
-Jó fényképező funkció. Nincs mindig nálam a fotómasinám..
-Bármit rátelepíthetsz, amire van program, ez egy tenyérszámítógép. Én pl Dél-kelet Ázsiában, lent a szigeteken ezzel chateltem egy bnőmmel, aki Ausztriában lakik (wifije is van), vicces élmény abból a környezetből. :-)
Iphone-al: AKkor az Iphone 2 volt a futós. Samika szinte mindenben leverte, az nem navigált, sem videozott, sem faxmodemként nem működött. Ja, s nem szabható személyre. Olyannak jó, aki nem ért semmit hozzá, anyámmal csak olyat vetetnék.