A sok makkarcú! :DD
De itt mi lesz nálunk fél 3kor kilövés vagy lelövés?
A sok makkarcú! :DD
De itt mi lesz nálunk fél 3kor kilövés vagy lelövés?
ja vicces is lenne...az osztalék nem piaci hatásokból eredő árfolyam esés...pf-en sok tök beshortolta, azt hitte halálra keresi magát vele...
Ezt minden evben beirod :D MAr vartam, gondoltam nem szolok, hatha nem marad el :D
mivel lusta vagy átnézni oda.
http://postimage.org/image/kmzttybg5/full/
ezt egy órája raktam be OTP topikba.
most látom csak hogy te nem írtad..csak Egon :-)
de mire föl ez a nagy öröm itthon ? OTP -t nagyon tartják...Telekom meg :-)) megint nem korrigálják ilyenkor lefele a BUX indexet...csak fölfelé korrigálják hozzá.
"A szerdai ADP foglalkoztatottsági mutató gyengébb NFP számokat vetít előre, így ha rosszabbak is lesznek a mai számok, túl nagy meglepetést nem fognak okozni. A délutáni publikációkig várhatóan 283-285 között maradhatunk. "
Igen, Egon szerint is van egy nagy háromszögelődés benne..ez volt a teteje.
Nézz át otp-be ott beírtam előre 3770miért fog.
Kép is van hozzá ,-)
Egon azt írja hogy OTP -ben 3750 erős ellenállás :-)) :D ennek ellenére eddig úgy ment át rajta mint kés a vajon ráadásul szembeszélben :D most talán megfogta valami...
Na mi ez az űberoptimizmus már megint itthon ? SP 10 pontos esését teljesítjük most felül.
Én csak úgy hívom ezt a piacot:legális rablás! :D
Molly+naggyogyós nem esik de nem is megy..
Apropo, visszavettem a MOLt, mert nem akar esni. Ugyanott, szoval a broki majd orul, mert a kvanagysemmiert elkoltottem egy halom penzt. Kozben OTI kilott, hogy mire, azt nem ertem, de nem sajnalom, 3750 feletti maradas long jel. Hati meg megy vele egyutt. En nem ertem ezt a piacot, nem tudom mi tortenik itt neha, ne ertse senki felre, en orulok, mert longban vagyok, de akkor is, a fejemben: ????????????
14.30kor munkanélküliségi ráta és munkahelyteremtési adat USA
Lattam, ki is stoppolodtam szepen. A franc essen bele. Bealtam venni 17150-ig savosan.
Molt érdemes figyelni,hatinak odavág...