Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: ?

#508446 Euroman Előzmény: #508445

ja vicces is lenne...az osztalék nem piaci hatásokból eredő árfolyam esés...pf-en sok tök beshortolta, azt hitte halálra keresi magát vele...

#508437 BudFox Előzmény: #508428

most látom csak hogy te nem írtad..csak Egon :-)

de mire föl ez a nagy öröm itthon ? OTP -t nagyon tartják...Telekom meg :-)) megint nem korrigálják ilyenkor lefele a BUX indexet...csak fölfelé korrigálják hozzá.

#508427 BudFox Előzmény: #508420

"A szerdai ADP foglalkoztatottsági mutató gyengébb NFP számokat vetít előre, így ha rosszabbak is lesznek a mai számok, túl nagy meglepetést nem fognak okozni. A délutáni publikációkig várhatóan 283-285 között maradhatunk. "

#508414 BudFox Előzmény: #508408

Egon azt írja hogy OTP -ben 3750 erős ellenállás :-)) :D ennek ellenére eddig úgy ment át rajta mint kés a vajon ráadásul szembeszélben :D most talán megfogta valami...

Re: fd

#508409 BudFox Előzmény: #508346

Na mi ez az űberoptimizmus már megint itthon ? SP 10 pontos esését teljesítjük most felül.

#508407 BigRabbit Előzmény: #508365

Apropo, visszavettem a MOLt, mert nem akar esni. Ugyanott, szoval a broki majd orul, mert a kvanagysemmiert elkoltottem egy halom penzt. Kozben OTI kilott, hogy mire, azt nem ertem, de nem sajnalom, 3750 feletti maradas long jel. Hati meg megy vele egyutt. En nem ertem ezt a piacot, nem tudom mi tortenik itt neha, ne ertse senki felre, en orulok, mert longban vagyok, de akkor is, a fejemben: ????????????