Igen,én is ezt figyeltem meg. Talán az lehet mögötte,ha csökken a munkanélküliek száma,akkor nem várható újabb pénzügyi enyhítés... Talán...
Igen,én is ezt figyeltem meg. Talán az lehet mögötte,ha csökken a munkanélküliek száma,akkor nem várható újabb pénzügyi enyhítés... Talán...
Hambiék furán tolják,tegnap a gatya adatokat megvették,ma a jó hírek nem tetszenek nekik..
Már meg is borították Otit! :D
Forint mar dollarral szemben is erosodik. OTP meg meg sem mozdul. Hrrrr. Nem is idegesitem magam, zarora visszanezek, stoppokat reggel fentebb emeltem, ha kivagnak hat kivagnak. (Nem zarulnak nyeroben, ha nagyon megindul lefele, de nem lesz nagy buko sem) Ennyi kockazatot meger ez a toketlen szenvedes, ami itt van. Szep napot, en hagyom ennek a nezegeteset. Zaraskor majd rakattintok.
Megy a szenvedés rendesen ma..
szerintem ez a fals irány,kiváncsi leszek fél-egy óra mulva,de sanszos hogy ismét napi minimumon lesz
mindenki az EKb döntésre várt...
Dollár esik az Euróval szemben.
Nem neheztelek ra en sem, megvettem az esest es 6000 kornyeken adtam el. De nem tartom szepnek. Termeszetesnek termeszetes (uzletembertol), mert sok mindenre kepesek vagyunk a penzert, de azert szomoru ez. No, reszemrol az erkolcsi 5 perc lezarva. Lassuk mi keszul itt :D
:D "egy undorító és mégis a könnyedpénzkereset lehetőségével csábitó világ " :D
az azert szerintem is undorito volt, az ember nem wczik oda, ahonnan evett)""
Szvs az is csak egy üzlet, egy üzletembertől egy ilyen lépés természetes. Én ezért nem neheztelek rá. inkább a politikai befolyásolás nem tetszik.
igazad van :) de nekem mintha egy ausztrál bróker ugrana be az oti gyalázásakor,amúgy pedig nem is értem ,ha valakinek akkora a pakkja hogy az piacmozgató,és éppen zárásban akar tőle megszabadulni ,evvel limitre tolva az árfolyamot,miért ne tehetné
bár ha jól tudom anno ott csúnyán árfolyamspekulációs célzattal történt a dolog,de hát ez a tőzsde,egy undorító és mégis a könnyedpénzkereset lehetőségével csábitó világ
én se láttam még ilyet soha....viszonylag jó adat jött és nulla emelkedés. itt valami készül a háttérben..figyeljétek csak meg...
A jotekonykodas megeri adozasi szempontbol is, ezt azert ne feledjuk :D De nem roszabb vagy jobb mint Bill GAtes, vagy Buffet, cagy meg sorolhatnank, csak azert mert tozsden szerzi a penzet. Ez egy ilyen szakma. (BAr amikor az OTP-t tamadta Magyarorszagon, ahonnan szarmazik, az azert szerintem is undorito volt, az ember nem wczik oda, ahonnan evett)
APropo, adat megvan:
http://www.portfolio.hu/gazdasag/a_vartnal_kevesebben_igenyeltek_segelyt_az_usa-ban.166725.html
Tepes: nincs.
miért szemétkedik? van Mo-n egy csomó alapítványa, támogat oktatást könyvtárakat,gyermekotthonokat, azt pedig hogy kihasználja a rendszer problémáit nem hiszem hogy hibájáként róható fel,szerintem jó pénzügyi szakember,aki hosszú távon is képes volt a pályán maradni,sokaknak kezeli sikeresen a befektetésit, mint mindenkinek tuti vannak stiklijei,de nem feltétlen szemét ember
lehet....bár Soros már a saját sírba döntésén munkálkodhatna...majdnem 70 év bónuszt kapott már....elég már a szemétkedéseiből.
Hát ezen behaltam..meg is nézem este a mozimban ezt a részt még egyszer...:-)
No....nézzük USA milyen adatokkal rukkol elő most.
Akkor elég rosszul állnak jelenleg....lehet hogy Soros Gyuri bácsi és a haverjai most a Svájci frank bedöntésén munkálkodnak ? :D
és hogy legyen egy kis TA is,nem bánnám ha SandP 8ó-s chartján végignézhetnék egy fej-váll letörést........,az már az emelkedő tr csatijából is kizökkentené
érdekes napok jöhetnek