Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: fd

#508160 Peta60 Előzmény: #508141

Igen,én is ezt figyeltem meg. Talán az lehet mögötte,ha csökken a munkanélküliek száma,akkor nem várható újabb pénzügyi enyhítés... Talán...

Re: fd

#508135 BigRabbit Előzmény: #508133

Forint mar dollarral szemben is erosodik. OTP meg meg sem mozdul. Hrrrr. Nem is idegesitem magam, zarora visszanezek, stoppokat reggel fentebb emeltem, ha kivagnak hat kivagnak. (Nem zarulnak nyeroben, ha nagyon megindul lefele, de nem lesz nagy buko sem) Ennyi kockazatot meger ez a toketlen szenvedes, ami itt van. Szep napot, en hagyom ennek a nezegeteset. Zaraskor majd rakattintok.

Re: jk

#508127 Borska Előzmény: #508125

szerintem ez a fals irány,kiváncsi leszek fél-egy óra mulva,de sanszos hogy ismét napi minimumon lesz

#508124 BigRabbit Előzmény: #508120

Nem neheztelek ra en sem, megvettem az esest es 6000 kornyeken adtam el. De nem tartom szepnek. Termeszetesnek termeszetes (uzletembertol), mert sok mindenre kepesek vagyunk a penzert, de azert szomoru ez. No, reszemrol az erkolcsi 5 perc lezarva. Lassuk mi keszul itt :D

#508120 Rozsdáskilincs Előzmény: #508110

az azert szerintem is undorito volt, az ember nem wczik oda, ahonnan evett)""

Szvs az is csak egy üzlet, egy üzletembertől egy ilyen lépés természetes. Én ezért nem neheztelek rá. inkább a politikai befolyásolás nem tetszik.

#508118 Borska Előzmény: #508110

igazad van :) de nekem mintha egy ausztrál bróker ugrana be az oti gyalázásakor,amúgy pedig nem is értem ,ha valakinek akkora a pakkja hogy az piacmozgató,és éppen zárásban akar tőle megszabadulni ,evvel limitre tolva az árfolyamot,miért ne tehetné

bár ha jól tudom anno ott csúnyán árfolyamspekulációs célzattal történt a dolog,de hát ez a tőzsde,egy undorító és mégis a könnyedpénzkereset lehetőségével csábitó világ

#508114 BudFox Előzmény: #508110

én se láttam még ilyet soha....viszonylag jó adat jött és nulla emelkedés. itt valami készül a háttérben..figyeljétek csak meg...

#508110 BigRabbit Előzmény: #508107

A jotekonykodas megeri adozasi szempontbol is, ezt azert ne feledjuk :D De nem roszabb vagy jobb mint Bill GAtes, vagy Buffet, cagy meg sorolhatnank, csak azert mert tozsden szerzi a penzet. Ez egy ilyen szakma. (BAr amikor az OTP-t tamadta Magyarorszagon, ahonnan szarmazik, az azert szerintem is undorito volt, az ember nem wczik oda, ahonnan evett)

APropo, adat megvan:

http://www.portfolio.hu/gazdasag/a_vartnal_kevesebben_igenyeltek_segelyt_az_usa-ban.166725.html

Tepes: nincs.

#508107 Borska Előzmény: #508101

miért szemétkedik? van Mo-n egy csomó alapítványa, támogat oktatást könyvtárakat,gyermekotthonokat, azt pedig hogy kihasználja a rendszer problémáit nem hiszem hogy hibájáként róható fel,szerintem jó pénzügyi szakember,aki hosszú távon is képes volt a pályán maradni,sokaknak kezeli sikeresen a befektetésit, mint mindenkinek tuti vannak stiklijei,de nem feltétlen szemét ember

#508101 Euroman Előzmény: #508095

lehet....bár Soros már a saját sírba döntésén munkálkodhatna...majdnem 70 év bónuszt kapott már....elég már a szemétkedéseiből.

#508100 BudFox Előzmény: #508084

Hát ezen behaltam..meg is nézem este a mozimban ezt a részt még egyszer...:-)

No....nézzük USA milyen adatokkal rukkol elő most.

#508095 BudFox Előzmény: #508082

Akkor elég rosszul állnak jelenleg....lehet hogy Soros Gyuri bácsi és a haverjai most a Svájci frank bedöntésén munkálkodnak ? :D

és hogy legyen egy kis T…

#508092 Borska

és hogy legyen egy kis TA is,nem bánnám ha SandP 8ó-s chartján végignézhetnék egy fej-váll letörést........,az már az emelkedő tr csatijából is kizökkentené

érdekes napok jöhetnek

ECB nem nyúl a monetáris…

#508089 Borska

ECB nem nyúl a monetáris ágyúhoz,ha ehhez hozzájön egy negatív beállítottságú nyilatkozat,tovább erőltetve az eladósodottság miatti megszorításokat az euban,akkor megvan az irány délutánra...... ( hátha még a jegybanki vásárlásokat is szüneteltetnék )