jó az neked, tekekerd a pedált oszt annyi :)
Jah, én látom, h az egyikben ezek vannak, a másikban meg azok, de most más típusú kerék, meg eggyel hátrébb levő váltó az számít annyit, h ezzel már ne foglalkozzak? Azt értem, h a drágább az tartósabb, de azt nem tom eldönteni, h ezek az olcsóbb cuccok használhatóak e.
állj!
én nem azt mondtam, h a verzió számok döntik el az árat a és a beépített cuccokat, hanem a beépített cucokkal variálják az árat!
ez tükröződik a 2 gép árában is t3 vs. t4
t3:
Crank Shimano M311 Octalink
Bottom Bracket Shimano Octalink
Rear Derailleur Shimano Alivio 8-speed
Rims Jalco Disc SX170 double wall rims with stainless eyelets
Tires Schwalbe Land Cruiser with Puncture Guard, Relfective Sidewalls
Front Brake Tektro Novela mechanical, 160
Rear Brake Tektro Novela mechanical, 160
Pedals GT Alloy one piece trekking, Cro-mo axle
nem annyira bonyolult egyenlet, mitől az árkülönbség, csak a leg szemetszúróbb dolgokat kopiztam be
Közben kiderült, h nem, a verziószámok a beépített cuccok minőségét jelentik. Megrendeltem a tárcsafékes 3-ast a linkelt webshopban, erre írnak, h sorry, nincs is nekik, válasszak mást. Ok, akkor megrendeltem ugyanazt tárcsafék helyett V fékkel, olcsóbban, erre megint írnak, h az is téves, a partnerük a hibás, blabla.. Elméletileg van az olcsóbb 4-es verzióból, itt az alkatrészek olcsóbbak, de tkp lehet h nekem ez is jó, attól h Acera még ugyanúgy sebességet vált.. Sz'al vélemény erről (86E pénz az ára a 4.0-nek)
http://www.gtbicycles.com/hun/2012/bikes/urban/sport/2012-transeo-4-0
igen, így piszkálgatják az árat, ezért vettem meg magamnak tavaly azt a "no name" x-fact -ot mert 120 ért benne volt mindenből a legjobb
sajnos mostanában nagyon időhiányos vagyok de majd összehozunk valamit ;-)
Jah, ezen csodálkoztam is, mert az előd 2.0-es verzión még olajos, visszafejlődnek, vagy mi.. :-) De ez olcsóbb, így most árban is elégedett vok. :-) Ha jössz erre, tekerünk..
http://www.gtbicycles.com/2012/bikes/urban/sport/2012-transeo-2-0
http://www.gtbicycles.com/2012/bikes/urban/sport/2012-transeo-3-0
kicsit foglalkozol a témával, rögtön tudsz értelmes döntéseket hozni :DD
az áraknak meg utánna kell nézni rendesen, mert később verheted a fejed a falba ;-)
viszont ezen bowdenes tárcsafék van :S
Ok, megrendeltem az olcsóbb helyen. 150K-s bringa 112-ért tetszik. :-)
S akkor az alkatrész listáját tekintve ez egy jó bringa..? Végigmentünk az eladóval a KTM-en is, s igazatok volt, abban minden olcsóbb ezért a pénzért, ezen még a hegesztések is el vanna tüntetve. Nem kell KTM matrica.. :-)
A GT kult márka, nem fogsz vele mellé.
Nekem V fékes bringám van, (ebből láthatod: nincs motoros múltam :)).
Az A- head miatt merevebb a kormány, könnyebb kicsit a bicaj, de kevesebbet állíthatod, a legtöbb típust konkrétan semennyit. Alacsonyabban van a kormány, mélyebben előrehajolva ülsz: haladósabb a bicaj, de rosszabb a kilátás, többet kap a nyakad meg a tenyered, kevesebbet a feneked (prosztatád).
A GT pipa nem állítható ha jól látom, a túra Gepida kormánya "diós", jól állítható, a villanyakba csúszik a kormánypipa. A Gepida crs- é kisebb mértékben állítható A- head: oldalról látod az állító csavart. Ennek nincs jelentősége, ha a GT üléshelyzete jó neked és nem kell állítgatni.
A beállításokra van pár ökölszabály, pl. optimális nyeregmagasságnál (kb. majdnem teljesen kinyújtott láb) a kormány szintje max 2-3 cm- rel legyen alacsonyabban a nyereg tetejénél, nekem ez jön be. (Én 174-5 cm vagyok és pocakos, nekem 2 cm.)
Több helyen is utána lehet nézni a beállításnak. A nyereg, a hajtóműcsapágy és a kormány egymáshoz viszonyított helyzete az érdekes, a váz ún. "átlépési magassága" inkább csak irányadó, hisz a vázak között vannak magasabb és "ejtettebb" modellek. A nyereg fel- le és előre- hátra állítható, a kormány meg lásd fent.
NAh, voltam a speedbike.hu üzletében. Rengeteg bringájuk van, meg lehet nézni, ki lehet próbálni, s felkészültek az eladók is. Nálam ez lényeges, mert nem vagyok annyira képben.. A korábban ajánlott Gepida 300 tetszett, de kiesett az 56-os méret miatt, ahogy a Kelly's is. Viszont ajánlottak egy GT márkájú bringát, a tavalyi festésű az 129 pénz 155 helyett, mindenben jobb alkatrészekből áll, mint a KTM, s még a fekete-sárga szín is tetszik. :-) Nem jött szóba ez a márka, de ha ismeritek, s jó, akkor megrendelem. Jah, van ebből V fékes is olcsóbban, de egyszerűen megtetszett a tárcsafék, a motoromon is az van (nyílván :-), úgyhogy ez kéne. :-)
Vélemény?
http://www.bicyclewebshop.com/?1534,gt-transeo-3.0-disc-2011
"de A-heades a pipa"
Köszi, ezzel sajna nem lettem okosabb! :-))
Vannak táblázatok a vázméretre, külön montira meg trekking/országútira, s ott néztem a méretem. Ráülök én, ha van a boltban, de azt sem tudom, h akkor mit kell néznem. Eddig minden bringa jó volt, amit próbáltam, ráültem, tekertem, oszt kész. :-)
A helyes vázméret függ a váz kialakításától. Rá is kell ülni. Nem életszerű, hogy egy 150 000es bicajt ne gyártsanak magasabb embernek is (65 000esnél még érthető).
Én is a gepida 300asokat szoktam ajánlani, gyenge pontja az első váltó, de azt a nemzet zöme nem nagyon használja.
A 300asok crs verzióján nincs agydinamó meg világítás és cstartó, sárvédő, de A-heades a pipa, cserében olcsóbb és persze könnyebb. Ha alkalmi sportolás használod, meggondolandó (veszel rá elemes világítást esetleg cstartót. Persze ha hasonló kedvezménnyel tudod beszerezni.
Ja látom az oldalon is fenn van:
http://www.bicyclewebshop.com/?1297,gepida-alboin-300-crs-2011
Pécel-Isaszeg (10kmx2), Pécel-Öreghegy (5kmx2), meg laza kirándulás. Komoly, nap mint nap sokat tekerő bringás sosem leszek.. Ja, s abelső combizomnak nagyon kell fejlődni, mert már a cipőm is tönkremegy, h csak a külső széle kopik, mert azt terhelem. :-)
engem elütöttek a zebrán,múlt hét csüt-tökön:(,:)
versenyem megsérült
jó lenne ha eldöntenéd, h mire kell a bringa, piacra járni mint a nyuggerek, v belső combizom ott hátul nagytarcsának Pffffffff.........
Ez még fel is van szerelve.. de mintha ez is csak 56 cm-ig menne..
http://www.bicyclewebshop.com/?1616,gepida-alboin-300-2011
Azt viszont már tudom, h rugós nyeregcsőre is vágyom, az később is cserélhető.. :-)
Ok, majd akkor megnézem holnap, de a KTM a legszebb! :-) A jobb váltó az tartósabb, vagy szebben vált, vagy miben jobb. Nekem anno a hasonló KTM Chicagon semmi bajom nem volt a váltóval..
Nem értem amúgy, más is van amit csak 21coll-ig, vagy 56 cm-ig kínálnak, nekem meg 60-as kell..
jó, ha a vázra leszűrted, akkor kiesett, de már nem most ;-)
gepida -> jobb hátsó vátó, felszereltebb, igaz pár apróság, de minden pénz és még occsóbbbb is :DD