Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: kj

#507823 BudFox Előzmény: #507808

Hát igen bonyolult összefonódások vannak a világban azt hétszentség :-)

No, egy államcsőd ha lenne, nem mi, azzal lehet hogy megindulna egyirányba valahová.

Re: nincs cím

#507821 Waszeitung Előzmény: #507818

Hali,köszi,jónak tűnő csárt,18500 bux miatt én is adtam rá még a dél előtt...közel 700 as kt miatt is jónak tűnik a short! :D

#507820 Frontin Előzmény: #507818

Szvsz ez a mostani emelkedés 4. hullámban pont megfelel a 2-3 hullám időkorrekciójának. Akkor borulna nálam az elmélet, ha ez az emelkedés meghaladná az 1-es pontot, ott mindenképpen zárnék.

#507817 Euroman Előzmény: #507813

nekem volt több jó váltásom, egy pár nullszaldós, és tavaly egy nagyon rossz, amikor a chf-et nagyon korán tavasszal veszteséggel eladtam, és aztán július elején, amikor lehetett volna nem vettem vissza....szeptemberig több nagy lehetőség volt benne....ültem euroban, ami meg akkor nem mozgott, 262-275 között tanyázott, miközben chf meg ment heti 20 forintokat...

#507816 Borska Előzmény: #507814

igen ,ebben igazad van,ha igy nem tudunk esni,mi lesz ha menet lesz...... de én azért titkon egy május-június lokális minimumban bízok hatinál

#507814 Waszeitung Előzmény: #507809

Full gatya adat jött mindenhonnan ma,nem is egy,nem is kevéssé fontosak,kinn csúcsközelben vannak az indexek,ha így is fel lesz most az irány akkor az komoly lesz.

Molly 18e,Oti 3850 fölé lenne rakva akkor itt is tisztább lenne a kép..

#507813 Borska Előzmény: #507811

én erre rendezkedtem be ,eddig szinte az összes fizikai váltásom tisztes haszonnal zárult,

de ez a most futó.......,rég szenvedtem ennyit mint a mostani eur,és usd váltásommal,szóval eurusd irány a paritás,és nem bánnám ha qrva gyorsan csinálná :) mert a lefelé mindig tempósabb a menet

#507812 Borska Előzmény: #507809

.....vagy igazán vérengző shortos mészárlás 25000ig feltépett hatival,lehet itt minden :):):)

meg kéne kérdezni Mulder ügynököt hol az igazság :)

én idén nyáron még a hat…

#507809 Borska

én idén nyáron még a hati 15200-300as tesztjét is simán belelátom az eseményekbe,eurusd 1,16-1,20 as értékével és 320-340es euróval,

lehet túlzott a pesszimizmusom....... és az év az emelkedésről fog szólni,meglátjuk

#507808 Borska Előzmény: #507793

nincs itt tervezve semmi,szerintem,ez a kapkodás,az iránytalanság,emlékezz amikor rendes pánik van mik történnek,volt hogy a nyitó +20%os felfüggesztés után 1óra alatt

-20%nál függesztettek fel pappírt,a kapzsiság,a túlméretes pozik,az idegeskedés ami ezeket a rángásokat okozza

persze a hosszútávú folyamatokat irányítják FED,Goldman,és a többi nagyhatalmú pénzember,képesek kormányokat megdönteni,országokat kifordítani,de ezek a hosszú időbontású trendek,amikben mi kereskedünk napiszinten az maga a káosz,a kiszámíthatatlan emberi magatartás, az sq,a pánik,nem csoda hogy valóban hozzáértő tréderek is 20-25%os hozammal már büszkék lehetnek ebben a világban,olyan gyors a változás dinamizmusa hogy képtelenség követni,és erre plusz rátesznek az algoritmusok,ami nem néznek semmit ,kötnek mint nagymama

kishazánk tözsdéje pedig szintúgy nem vonhatja ki ezek alól magát,politikai feszkó,nem okés gazdaságpolitika.........

IMF-Kina-SzaudA, van itt minden,nem is értem hogy ezt mind mind komolyan is gondolják????? nekem van egy olyan érzésem hogy ennek idén nyáron már nagyon csúnya vége lehet,nem államcsőd,nem beomlás,de rendes nagy esés,és az azt követő tecchalott állapot,mert ez a katatón rángás ami mostanság megy a longra nem igazán jellemző

nahhh de kiderül :):):) ez is mint minden,csak jó lenne most tudni merre is az arra :)

#507806 Euroman Előzmény: #507799

lengyeleket, cseheket sem érinti jobban, mégis emberesen beestek...minket az EU tárgyalásról terjesztett hazugság tart a felszínen...

#507799 BigRabbit Előzmény: #507788

Es vannak a fafeju longosok, pl en: Meg fogjak venni a nap vegere. Minket nagyon nem erint USA foglalkoztatottsaga, a forint meg tartja magat, szepen. Kisebb panik csak.

No, este benezek zaras utan, hogy meglassam igazam lett e.

#507793 BudFox Előzmény: #507789

csodabux :_)

Mondjuk én nem tudom hogy kik irányítják a háttérből ezeket a mozgásokat, de mesterien meg van tervezve az biztos...

nem hiszem el hogy ezek a mozgások véletlenszerűek lennének...előre meg van tervezve..a makro adatok figyelembe vételével..

#507788 BudFox Előzmény: #507781

még szerencse hogy 19.000 alatt nem sokkal fordítottam....áh ma is az a tipikus shortol-longos szivatós nap van...

Longosok : Tuti hogy emelkedni fog, hisz' forint bika erős...full longot rá !!

Shortosok : Ki kell ugrani a shortból hisz emelkedik marhára !!

később :

Longosok: Affene..most hogy belongoltam, minden elkezdett esni..most adhatom el veszteséggel

Shortosok :A francba...nem kellett volna reggel lezárni a shortot. csak szépen tartani. megint megszivattak.