Re: kj
Borska Előzmény: #507793nincs itt tervezve semmi,szerintem,ez a kapkodás,az iránytalanság,emlékezz amikor rendes pánik van mik történnek,volt hogy a nyitó +20%os felfüggesztés után 1óra alatt
-20%nál függesztettek fel pappírt,a kapzsiság,a túlméretes pozik,az idegeskedés ami ezeket a rángásokat okozza
persze a hosszútávú folyamatokat irányítják FED,Goldman,és a többi nagyhatalmú pénzember,képesek kormányokat megdönteni,országokat kifordítani,de ezek a hosszú időbontású trendek,amikben mi kereskedünk napiszinten az maga a káosz,a kiszámíthatatlan emberi magatartás, az sq,a pánik,nem csoda hogy valóban hozzáértő tréderek is 20-25%os hozammal már büszkék lehetnek ebben a világban,olyan gyors a változás dinamizmusa hogy képtelenség követni,és erre plusz rátesznek az algoritmusok,ami nem néznek semmit ,kötnek mint nagymama
kishazánk tözsdéje pedig szintúgy nem vonhatja ki ezek alól magát,politikai feszkó,nem okés gazdaságpolitika.........
IMF-Kina-SzaudA, van itt minden,nem is értem hogy ezt mind mind komolyan is gondolják????? nekem van egy olyan érzésem hogy ennek idén nyáron már nagyon csúnya vége lehet,nem államcsőd,nem beomlás,de rendes nagy esés,és az azt követő tecchalott állapot,mert ez a katatón rángás ami mostanság megy a longra nem igazán jellemző
nahhh de kiderül :):):) ez is mint minden,csak jó lenne most tudni merre is az arra :)