Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#507924 Csusza Előzmény: #507608

Csak valaki magyarázná már el, hogy mi a túrót jelent az, hogy "demokratikusnak tartott pártok". Hallottam már drágabolgárúrtól és kedvenc riportalanyaitól is, miszerint "a demokratikus pártok és a jobbik".

A Jobbik mitől nem "demokratikus" párt? Nem demokratikus választás útján jutott a parlamentbe, esetleg a párt működése nem demokratikus?

Ezt csak úgy kérdezem, hátha valaki el tudja mondani.

(Ha én jobbikos vezető lennék, már régen perelném az összes ilyen nyilatkozót...)

Ezúttal is jobbikos nyom…

#507900 Wall street

Ezúttal is jobbikos nyomásra énekelte el a Székely himnuszt az Országgyűlés - az LMP-sek kottát kaptak, de hiába, a Zsindex ismét a gazdanépen gúnyolódik

Az alakuló ülésen a Jobbik még "gerillaakcióval" indította el az éneklést, mostanra a hivatalos program része lett. Az LMP-sek Novák Elődtől kapták a kottát, 2010-ben ugyanis némán álldogáltak éneklés helyett - talán azért, mert nem ismerték a dallamot és/vagy a szöveget. Most megtanulhatják.

http://kuruc.info/r/6/95582/

#507608 Netmaster Előzmény: #507604

"Pataky Péter, az MSZOSZ elnöke elmondta, hogy az általuk demokratikusnak tartott pártok - a Fidesz, a KDNP, az LMP, az MSZP - frakcióvezetőit, valamint a Demokratikus Koalíció (DK) képviselőjét hívták meg a fórumra. Harrach Péter, a KDNP, és Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője jelezte, más elfoglaltságuk van, és a frakcióik nevében sem jelent meg senki - mondta az MSZOSZ elnöke, hozzátéve, hogy "ez is egyfajta üzenet, hogy ki az, aki szóba akar állni a szakszervezeti tisztségviselőkkel május elsején"."

Még szerencse, hogy a Fidesz és a KDNP figyelt a látszatra. :)

...de majd ha visszatérn…

#507604 zeeh_

...de majd ha visszatérnek, módosítják a Munka Törvénykönyvét, a kihasznált közmunkásoknak (akiknek ők 47000 helyett valami 28500-at adtak) valami szakszervezeti képviseletet fognak adni vagy mi a fenét. Hihetetlen ez a párt, 8 évig voltak hatalmon és képesek minden nap se**et csinálni a szájukból.

Az új libsi banda már a látszatra se figyel. Közösen tartott fórumot az MSZP, a DK és az LMP.

http://belfold.ma.hu/tart/cikk/a/0/130721/1/belfold/DK_LMP_MSZP_biztos_munkahelyekre_van_szukseg

Vicces ez a Mesterházy, …

#507573 zeeh_

Vicces ez a Mesterházy, "ha az MSZP kormányra kerül."

Te jó ég, most mutatja a híradó,hogy mennyi hülye tapsolt Ferinek...

Re: Tizenkét állítás a politikai kereszténységről (Szőnyi Szilárd)

#507554 Láma Előzmény: #507474

Miből következtetsz az ő bármilyen gyűlöletére?

Bár olvastam itt már gyűlölettől átitatott írásokat, de az elmúlt 3 évben nem nagyon emlékszem olyan írására, hogy szivesen részt venne valamely csoport megszétösszeverésében akár csak bámészkodó, a jelenlétével támogatást nyújtó formában is. Nem lehet könnyű az élet egy ekkora gerendával. Ajtó kilincsét hogy éred el? :)))

"Miért a Talmudot még nem olvastad el? Ott találsz rá elég példát... "

Eddigiek alapján az sokkal izgalmasabb kérdés, hogy te miért olvastad el? :)

#507488 Netmaster Előzmény: #507483

Egy indokot mondj, miért olvastam volna el.

#507484 Ibiza Előzmény: #507474

sheketz...ezt (is) használják

#507483 matgab Előzmény: #507479

Miért a Talmudot még nem olvastad el? Ott találsz rá elég példát...

#507479 Netmaster Előzmény: #507474

Látom érzékenyen érintett a Lipót bezárása. :)

Példát az emlegetett "kereszténygyűlöletre" gondolom hiába is kérnék, mert legfeljebb a fantáziádban létezik.

#507474 matgab Előzmény: #507452

Netmaster, te biztos meg tudod mondani, hogy hívják nálatok a kereszténygyűlölőket? Mert ugye az antiszemitákra van külön szavunk. De ti hogy hívjátok magatokat??

Ez kész..... Schmitthez…

#507440 Wall street

Ez kész.....

Schmitthez hasonlóan Gyurcsány is tagad

A szemkilövető miniszterelnök lopás miatt feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen, amiért "eltűnt" 1984-ben írt szakdolgozata a Pécsi Tudományegyetemről.

A Demokratikus Koalíció elnöke hétfői Facebook-bejegyzésében "mocskos játéknak" minősítette, hogy a HírTV riportfilmje szerint diplomamunkájának minden pontja megegyezik azzal, ami egykori sógorának azonos című, de négy évvel korábban írt értekezésében olvasható.

Gyurcsány az ügyet azzal hozta összefüggésbe, hogy ellenfelei szerinte csaknem tíz éve el akarják távolítani a politikából, pontosabban "politikailag meg akarnak ölni".

Szakdolgozatának "eltűnésével" kapcsolatban azt a kérdést tette fel, lehetséges-e, hogy "vádlói" így akarják megnehezíteni, ellehetetleníteni, hogy megvédje magát. Szerinte erre az ügyészségnek kell választ adni, ezért fordult a hatósághoz.

(MTI nyomán)

Csepelen is virágzik az …

#507438 Wall street

Csepelen is virágzik az eltérő kultúra - a rendőrség nem tesz semmit

Olvasónk írja:

Tisztelt Szerkesztőség!

Mivel a "magyar" média nem foglalkozott az üggyel, ezért írok most ide. Kisütött a nap, és Csepelt ellepték a cigányok. Csepel egyik legforgalmasabb sétálóutcáján (Karácsony Sándor utca) nem lehet úgy végigsétálni, hogy ne kötnének bele az emberbe, ne löknék meg, ne köpnének felé, ne ordítanának utána, hogy büdös magyar ****.

Az utca két oldalán kb. 10-12 pad található, ezeken általában 10-12 fős cigány társaság tanyázik. Április 29-én megelégeltem a lökdösődést, ordibálást, "pakoljál ki, mert baj lesz" kezdetű mondatokat, és bátorkodtam kihívni a rendőrséget. A rendőrség ki sem jött a helyszínre(!), a diszpécser, akinél a bejelentést tettem, közölte, hogy menjek vissza a 8-10 tagú csoporthoz, és várjam velük a járőröket, majd mikor közöltem vele, hogy ezek cigányok, és bármikor leszúrhatnak, ha visszamegyek, rám vágta a telefont.

Ugyanezen utca végén üzemel a Forrás Borozó, ahol a vendégek 99,9%-a cigány. A helyet állítólag már négy éve próbálják bezáratni, de eddig még nem sikerült... Vajon miért? Sem a rendőrség, sem a jegyző, sem a polgármester nem tesz ez ellen a helyzet ellen semmit. Tegnap éjjel 4-5-kor 15-20 fős csoport ordibált, üvegeket tört ez előtt a "borozó" előtt. Büntetlenül.

http://kuruc.info/r/20/95526/

Tüntetni készül a kormán…

#507437 Wall street

Tüntetni készül a kormány megszorításai ellen a Jobbik

Demonstrációt tart a Széll Kálmán-terv 2.0 ellen a Jobbik május 12-én - közölte az MTI-vel hétfőn Vona Gábor, a párt elnök-frakcióvezetője.

A politikus elmondta: miközben az ország kiszolgáltatottá vált, a mindennapok része lett, hogy emberek veszítik el a munkahelyeiket, a jövőjüket, a gyermekeik továbbtanulásának a lehetőségét, (...) külön sokkoló a Széll Kálmán-terv 2.0, ami az idén 150, jövőre pedig 600 milliárd forintos megszorítást irányoz elő.

A parlamenti ellenzéki párt ezért a Széll Kálmán-terv 2.0 elleni tiltakozásul a jövő szombaton nagyszabású demonstrációt tart Budapesten. A rendezvény pontos helyszínét csak később jelentik be, a demonstrációra a pártelnök közlése szerint mindenkit várnak, aki szerint nem teljesültek a kormány ígéretei, nem történt meg az elszámoltatás, aki szerint nem tettek két hét alatt rendet és nem teremtettek egymillió munkahelyet.

"Elegünk van a megszorításokból és a megszorítások kormányából. Bízunk benne, hogy a magyar társadalom megmutatja a kellő immunreakciót, és nem fogja lenyelni ezt a varangyos békát" - mondta a Jobbik elnöke.

(MTI)

#507195 Netmaster Előzmény: #507194

Látom nem esik le. Értelmes válasz bármikor jöhet, de ha tőled ennyi telt, inkább ne fárasszuk egymást.