Hogy saját szavamat saját szavamba öltsem, a 43 éves Stephen Hendry a 2. körben a négyszeres világbajnok Higginst is lemosta 13:4-re.
Igaz még jó formában lévő ellenféllel nem találkozott, de mindenképpen markáns teljesitmény ilyen szép korban ilyen szépen játszani:-)
Kiegészítő megjegyzés:
Borzongató érzés volt látni, amikor a max. 147-es break-kel letarolta az asztalt még a nézőtéren ülő mamókák is gumibábuként ugráltak örömükben, mindenki egy emberként ünnepelt. Érdemes visszanézni, ilyen népünnepélyt ritkán látni, különösen idehaza - ha valaki fogja az Eurosportot, rendszeresen leadják:-)
Jókor lépett Guardiola. Most máshol is bizonyíthatja, hogy jő edző.
Amúgy a Barca játéka monotonná vált. És egyre többen találták meg az ellenszerét.
jaja, az elég komoly kis párviadal lenne, de a mostani RM is elég combos.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vNflzAmUqwI
Forza Milan!:)
Nem semmi mi mindent elért ilyen rövid idő alatt. Ezt már nem hiszem lehet fokozni, lehet ezért is hagyja abba.
Egyedül azt sajnálom, hogy ez a Barca és brazil Ronaldo , Zidanne féle madrid nem egy időben volt. Egy mostani barca, és robi carlos stb féle Madrid meccset megnéztem volna.
Persze, hogy vannak itt megemlíteném a MU-t. :) Angol bajnokságot én sokkal jobban szeretem nézni.
Azért Neuert , CR-t , messit eltudnám képzelni MU-ban. Valamint Chelseaből azt a szerb , és brazil védőt, és Terryt. :)
Fontos üzenete van a két elődöntőnek. Nevezetesen, nem csak spanyol foci van, máshol is vannak jó csapatok. Kimondottan jól jön az európai focinak a spanyolok nélküli BL-döntő.
ollé Bayern!!!!!!!!!
Megtanultak a nagy csapatok játszani a Barca ellen?? Mert a 2 meccsen "csak" kb. 4 kapufát rúgott a Barca? Mondjuk inkább azt, hogy elképesztően nagy szerencsével továbbjutottak úgy, hogy valóban az egyetlen taktikát alkalmazták, amivel le lehet győzni az ellenfelet, akkor is , ha az háromszor olyan jó, mint a gyengébb csapat:
Azaz beállnak 10 emberrel védekezni , és bíznak abban , hogy egyszer sikerül kivágniuk előre úgy a labdát, hogy a csatáruk lefutja a védőket és gólt szerez.
ez minden csak nem futball, nem véletlenül mondták a görög EB győzelemre, hogy ez a futball halála.
Persze ezért szép a foci, mert az ötször gyengébb csapat is tud nyerni a 90 perc alatt, ha egy kis szerencséje is van és azért demokratikus, mert magas színvonalon bármilyen fizikai adottságú játékos tud játszani, nem úgy, mint egy kosárlabda, vagy az amerikai foci.
A Barca a bajnokságot az év elején bukta el, amikor egy kicsit túl nagy lett a mellényük és kevés a motivációjuk, a BL-t pedig azért mert pecjük volt.
No de ezért leírni a Barcát az csacsakaság! Persze lesz majd hullámvölgy, mint ahogy a 90-es évek Milan-ja vagy Ajax-a is kiöregedett, vagy a galaktikusok, vagy akár a MU is verhetetlennek tűnt a 2000-es évek közepe táján.
Forza Milan!:)
Nagyon tetszett a meccs izgalmas volt.
Nem szeretem a Chelseat , de a Barcát még kevésbé. Így angoloknak szorítottam.
Hatalmas szerencséjük volt két meccs alapján Barca nyer 4 góllal senki nem szólhatna egy szót sem vsz.
Villas Boasnak szerintem abból a szempontból volt szerepe , hogy sokszor cserepadra rakta Lampardot és nagy "öregek" közül néhányat, így most pihentek a szezon végére , nagy bizonyítási vággyal. Jól fociztak.
Azért csakis MU. :)
Baromság.
Nem az edzőn múlik, nincs az az ember aki pár meccs alatt összeráz egy csapatot. Ez a siker még Villas-Boas-é.
A Real is most kezd igazán összeérni, mourinho-s focit játszani, lassan 3 év után. De írhatnám Fergusont is.
Di Matteo biztos remek edző, majd ha 2 éve irányítja már a chelsea-t és siker tsikerre halmoz akkor igazolva is lesz.
Megtanultak a nagy csapatok a Barca ellen játszani. Itt volt az ideje, túl monotonná vált a Barca játéka.