"bank loan or bond issue"
Ez még csak remény kategória. (OR)
"bank loan or bond issue"
Ez még csak remény kategória. (OR)
még rég látszódna az árfolyamon. Ha már tárgyalnának az is, itt egyelőre erről szó sincs. Lásd a bux milyet emelkedett csak arra, hogy leülünk tárgyalni.
Ne igyunk előre a macika bőrére.
OTP hitel? Az is napokon belül jött volna, pedig nekik még érdekük is fűződne hozzá. Szebben nézne ki a portfóliójuk. Majd látjuk. Remélem sikerül azért talpra állniuk.
Na, a végén a rókaképűnek nem fog összejönni a kiszorítás!? Lengyelek adnak majd hitelt.
Szerk: Én is ritkán nézek be a múlt hétvége óta, de legalább Herceg észrevette, hogy 1-2 ember a többieket ba..ogatni jár ide legtöbbször. Ércelődni..
Gratulálok az új fórumhoz, asszem mostmár elég lesz csak hetente egyszer benézni ide, annyira pörög….
10:24-es hír:
Pozitívum:
- 9 milliós EUR finanszírozás 2 hónapon belül várható, lengyel banktól hitel vagy lengyel kötvénykibocsátás formájában, ez brutál szép lenne!
Negatívum:
- 8-9 millió EUR EBITDA idénre – kvázi profit warning?
Gorlicét meg lehet, hogy eladják – ha onnan is jönne be cash, az király lenne.
E-Star hopes to 8-9 million EBITDA in '12, including by reducing costs
27.04. Warsaw (PAP) - Hungarian energy company E-Star expects that, despite difficult market conditions will improve this year EBITDA to 8-9 million through cost-cutting program that carried out - told PAP the company's head of investor relations Gabor Vilhelm.
"We have no official estimates for 2012, but we assume that, despite difficult market conditions, thanks to that carried out a program to reduce costs, increase the EBITDA to 8-9 million" - said Vilhelm.
In 2011, E-Star had 6.4 million and EBITDA of EUR 65.5 million in revenue.
E-Star, who complains of difficult market conditions, introduces a cost reduction program, including, among others sale of assets, and reducing personnel costs. The planned divestment is also a small plant in Gorlitz.
"We expect that the total savings due to reduced costs and increased operational efficiency may reach several million euros" - said Vilhelm.
The company's plans for this year involve acquisition of a Polish 9 million in the form of a bank loan or bond issue.
"We want to win the Polish 9 million in the first half of 2012. The first variant is treated to obtain a bank loan, the second is the issue of bonds" - said Vilhelm.
The largest market for the distribution of E-Star is Poland, which brings the company to 47 percent. total revenue. In second place is Hungary (37 percent)., Romania and the third (16 percent)..
E-Star Stocks on March 2011 are listed on the Warsaw Stock Exchange.
Peter Horn (PAP)
pr / Ace /
elég lesz az ércelődésből. részvény gyenge, venni felesleges.
ez volt az a nagy árfolyamemelkedés ami ápr 30-ra lett megjövendölve?
Az 5 darabos kommandó hidegvérrel feljebb pöccintette az árfolyamot.
Bocsánat, már azt hittem komoly és erre vonatkozik.
Bényén van a Béres birtok is, oda szívesen szerveznék közgyűlést :D
(Ez a cég nem ott tartja, a Nutexről írtunk unalmunkban!)
Remélem ma megmarad itt a 2400-as szinten, nem lenne jó, ha ez a spanyol minősítés levinné 2300 alá..
Amelyik cég már a kgy helyszínében is igyekszik hasonlítani az áldott emlékű humetre, ott nagy bajok lehetnek.
És nem negyvenes karikát kell kiraknia a moderátornak, hanem 18-ast :))
"Két fokozattal leminősítette a spanyolokat az S&P"
Szuper! Ez sem az emelkedést fogja elősegíteni..
moderálhatsz picit, ráfér a topicra a tartalomszűrés :)
elvesztettem a fonalat, hogy miről beszéltek... Estar-ról, vagy moderálgassam?
Lehet piknik is lesz.. :) Azóta szervezik Bényére, mióta félnek a kisbüfiktől, abban bíznak, hogy nem találnak oda :))
Szenvedős, egymást tömködős :D
A végén még irigy leszek Rbbjra.. :D
Most néztem, vasárnap lesz a közgyüli. Mi lesz az valami MLM-es piknik? :-))
Ez meg szenvedős, semmi nincs, hiába van április vége.:DD
Ja és a fotón nem én vagyok, rég volt már hosszú szőke hajam, csak Rbbaj kedvéért kecsegtettem. A többi persze stimmel.:-))))
Hétvégén, Erdőbényén :) Pont megyek haza hétvégére, ott lesznek tőlem 20km-re :))
Ha osztit megszavaznak szerdán megtéphetik. Eléggé ki van feszítve szvsz..
Ezt meg nem tudom :S Nagyon kellene már valami jó hír, akkor elszállhat ez is. De erre várunk már hónapok óta.
Szerk: jó az avatarod :) Húsvétkor fotóztad? :))