Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: hír

#507088 Kissherceg Előzmény: #507085

még rég látszódna az árfolyamon. Ha már tárgyalnának az is, itt egyelőre erről szó sincs. Lásd a bux milyet emelkedett csak arra, hogy leülünk tárgyalni.

#507085 taresz Előzmény: #507084

Ne igyunk előre a macika bőrére.

OTP hitel? Az is napokon belül jött volna, pedig nekik még érdekük is fűződne hozzá. Szebben nézne ki a portfóliójuk. Majd látjuk. Remélem sikerül azért talpra állniuk.

#507084 hAliG Előzmény: #507074

Na, a végén a rókaképűnek nem fog összejönni a kiszorítás!? Lengyelek adnak majd hitelt.

Szerk: Én is ritkán nézek be a múlt hétvége óta, de legalább Herceg észrevette, hogy 1-2 ember a többieket ba..ogatni jár ide legtöbbször. Ércelődni..

hír

#507074 Muskatli

Gratulálok az új fórumhoz, asszem mostmár elég lesz csak hetente egyszer benézni ide, annyira pörög….

10:24-es hír:

http://translate.google.com/translate?sl=pl&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.bankier.pl%2Fwiadomosci%2Fnews.html%3Flimit%3D30%26offset%3D30%26type_id%3D1%26display%3D2

Pozitívum:

- 9 milliós EUR finanszírozás 2 hónapon belül várható, lengyel banktól hitel vagy lengyel kötvénykibocsátás formájában, ez brutál szép lenne!

Negatívum:

- 8-9 millió EUR EBITDA idénre – kvázi profit warning?

Gorlicét meg lehet, hogy eladják – ha onnan is jönne be cash, az király lenne.

E-Star hopes to 8-9 million EBITDA in '12, including by reducing costs

27.04. Warsaw (PAP) - Hungarian energy company E-Star expects that, despite difficult market conditions will improve this year EBITDA to 8-9 million through cost-cutting program that carried out - told PAP the company's head of investor relations Gabor Vilhelm.

"We have no official estimates for 2012, but we assume that, despite difficult market conditions, thanks to that carried out a program to reduce costs, increase the EBITDA to 8-9 million" - said Vilhelm.

In 2011, E-Star had 6.4 million and EBITDA of EUR 65.5 million in revenue.

E-Star, who complains of difficult market conditions, introduces a cost reduction program, including, among others sale of assets, and reducing personnel costs. The planned divestment is also a small plant in Gorlitz.

"We expect that the total savings due to reduced costs and increased operational efficiency may reach several million euros" - said Vilhelm.

The company's plans for this year involve acquisition of a Polish 9 million in the form of a bank loan or bond issue.

"We want to win the Polish 9 million in the first half of 2012. The first variant is treated to obtain a bank loan, the second is the issue of bonds" - said Vilhelm.

The largest market for the distribution of E-Star is Poland, which brings the company to 47 percent. total revenue. In second place is Hungary (37 percent)., Romania and the third (16 percent)..

E-Star Stocks on March 2011 are listed on the Warsaw Stock Exchange.

Peter Horn (PAP)

pr / Ace /

Az 5 darabos kommandó hi…

#506896 Arsene Lupin

Az 5 darabos kommandó hidegvérrel feljebb pöccintette az árfolyamot.

Re: nincs cím

#506855 hAliG Előzmény: #506852

(Ez a cég nem ott tartja, a Nutexről írtunk unalmunkban!)

Remélem ma megmarad itt a 2400-as szinten, nem lenne jó, ha ez a spanyol minősítés levinné 2300 alá..

#506852 Sigorszky Előzmény: #506811

Amelyik cég már a kgy helyszínében is igyekszik hasonlítani az áldott emlékű humetre, ott nagy bajok lehetnek.

#506851 hAliG Előzmény: #506828

És nem negyvenes karikát kell kiraknia a moderátornak, hanem 18-ast :))

"Két fokozattal leminősítette a spanyolokat az S&P"

Szuper! Ez sem az emelkedést fogja elősegíteni..

#506823 matgab Előzmény: #506811

elvesztettem a fonalat, hogy miről beszéltek... Estar-ról, vagy moderálgassam?

#506811 hAliG Előzmény: #506807

Lehet piknik is lesz.. :) Azóta szervezik Bényére, mióta félnek a kisbüfiktől, abban bíznak, hogy nem találnak oda :))

Szenvedős, egymást tömködős :D

A végén még irigy leszek Rbbjra.. :D

#506807 Sly-- Előzmény: #506795

Most néztem, vasárnap lesz a közgyüli. Mi lesz az valami MLM-es piknik? :-))

Ez meg szenvedős, semmi nincs, hiába van április vége.:DD

Ja és a fotón nem én vagyok, rég volt már hosszú szőke hajam, csak Rbbaj kedvéért kecsegtettem. A többi persze stimmel.:-))))

#506795 hAliG Előzmény: #506787

Hétvégén, Erdőbényén :) Pont megyek haza hétvégére, ott lesznek tőlem 20km-re :))

Ha osztit megszavaznak szerdán megtéphetik. Eléggé ki van feszítve szvsz..

Ezt meg nem tudom :S Nagyon kellene már valami jó hír, akkor elszállhat ez is. De erre várunk már hónapok óta.

Szerk: jó az avatarod :) Húsvétkor fotóztad? :))