Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#507071 BigRabbit Előzmény: #507069

De legalabb jo az ido :D NA lassuk a veget. EGyszer latnek szivesen egy olyan napot is, amikor nincs lekotes, felhuzas, csak egyszeruen bezar a bet. Nem nagyon emlekszem ilyenre.

#507065 Euroman Előzmény: #507064

jah otthon nekem is sok a meló...tegnap a füvet gazoztam, hétvégén fűnyírás, van egy csomó festeni valóm....bringázni is készülök....Sárvár nem lenne messze, de a festés legalább 2 nap, a maradékot meg elviszik az apróbb tennivalók....kertben 2 hete nem mentem ki, gagyi idő volt, most meg el van kanászodva:)

Re: ds

#507063 BudFox Előzmény: #507051

itthonról nemtudom....már bejelentettek mindent a héten amit csak lehet. USA ból sem tudom hogy Börni bácsi mondana -e valamit...

rizikózok.

#507061 Euroman Előzmény: #507059

huh de unalmas most a piac....olyan meleg van, előbb elaludtam az íróasztalnál a gép mellett....de jó lesz 4 nap szünet! :)

#507059 Euroman Előzmény: #507058

jah két hétre arany testvérem...még ha csak annyi lenne, türelmes lennék, de ez lassan 3 hónap lesz....bár tavaly is ott szúrtam el, hogy a chf-et túl korán adtam el, valamikor tavasszal, és aztán a nyári rallyt csak partvonalról néztem

#507058 Borska Előzmény: #507057

értem,akkor szerintem ne mérgelődj a pillanatnyi álláson,a kp váltás hosszú távú tervezett dolog,nem 2 hétre szól,nekem is van euro,usd,én látok benne fantáziát

Euroman, csak kiváncsisá…

#507056 Borska

Euroman, csak kiváncsiságból kérdem,mert alább olvastam az euro pozidról,ez valós kézpénzes váltás volt ,vagy forex pozi,tőkeáttétellel? ha nem titok

Re: ds

#507055 Euroman Előzmény: #507052

én óvatos vagyok....mszp hőbörgésre nem is adnak, de viktorkának mostanság az ásítása is jelenthet valamit....esetleg egy flashmob jellegű spontán békemenet, ahol izraeli katonák skandálják, hogy vektor, vektor...