majdnem eltaláltad..kérném a hétvégi lottószámokat akkor .-)
majdnem eltaláltad..kérném a hétvégi lottószámokat akkor .-)
csehek jó zártak 16.28kor, lengyelek éppen bevadultak...
ameddig mutyiország maradunk addig olyat itt nem fogsz látni :D
De legalabb jo az ido :D NA lassuk a veget. EGyszer latnek szivesen egy olyan napot is, amikor nincs lekotes, felhuzas, csak egyszeruen bezar a bet. Nem nagyon emlekszem ilyenre.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/az_uj_tervvel_mar_elerhetok_a_kormany_hianyceljai_otp.166535.html
Nem esik ez, nem emelkedik ez. Most mindenki dontse el, hogy jo e ez.
közben bux-nak kamaszos merevedése van...bárcsak az enyém vóna ilyen:)
jah otthon nekem is sok a meló...tegnap a füvet gazoztam, hétvégén fűnyírás, van egy csomó festeni valóm....bringázni is készülök....Sárvár nem lenne messze, de a festés legalább 2 nap, a maradékot meg elviszik az apróbb tennivalók....kertben 2 hete nem mentem ki, gagyi idő volt, most meg el van kanászodva:)
jöhetsz ide mellém a kávézóba .-) van pörgés, csajok, süti, fagyi :D
itthonról nemtudom....már bejelentettek mindent a héten amit csak lehet. USA ból sem tudom hogy Börni bácsi mondana -e valamit...
rizikózok.
az már hab lenne a tortára... .-)
kiveszek egyet innen a hűtőből :D
huh de unalmas most a piac....olyan meleg van, előbb elaludtam az íróasztalnál a gép mellett....de jó lesz 4 nap szünet! :)
jah két hétre arany testvérem...még ha csak annyi lenne, türelmes lennék, de ez lassan 3 hónap lesz....bár tavaly is ott szúrtam el, hogy a chf-et túl korán adtam el, valamikor tavasszal, és aztán a nyári rallyt csak partvonalról néztem
értem,akkor szerintem ne mérgelődj a pillanatnyi álláson,a kp váltás hosszú távú tervezett dolog,nem 2 hétre szól,nekem is van euro,usd,én látok benne fantáziát
valós készpénzes...nulla forex, nulla áttét, full cash.
Euroman, csak kiváncsiságból kérdem,mert alább olvastam az euro pozidról,ez valós kézpénzes váltás volt ,vagy forex pozi,tőkeáttétellel? ha nem titok
én óvatos vagyok....mszp hőbörgésre nem is adnak, de viktorkának mostanság az ásítása is jelenthet valamit....esetleg egy flashmob jellegű spontán békemenet, ahol izraeli katonák skandálják, hogy vektor, vektor...
Nah pont ezért zárok én ma mindent,párszor már futottam bele meglepetésbe 7vége miatt..