Ennek a gépnek ebből a szögből nem tűnik kopottnak az ülése.. a Mazdám és a Touareg hasonló km futással gyári volt..
Ennek a gépnek ebből a szögből nem tűnik kopottnak az ülése.. a Mazdám és a Touareg hasonló km futással gyári volt..
Lefotóztam a '99 évi Autópiacban az S2000 első tesztjét. Pont ebben a belső és külső színben kéne!
aha, még régebben
ritka az ílyen jó tollú nepper, szerintem nem is az csak valaki a szerkesztőségből
olvastad az előző két cikkét is? mindegyik odab@x, könnyezve röhögtem a sztorikon :D
:))
szépen fényezi a mundér becsületét, meg igaza is van sokmindenben de a sok retek átverős szemétláda között nehéz bebizonyítani az ellenkezőjét
név, telephely cím és elégedett vásárlók visszajelzései után lehet hitelesen nyilatkozni ;-)
a totalcar szerkesztőségében... :D
ha jól emlékszem valamelyik cikkben Gödöllő környékét említette... :)
ráadásul OT rendszámmal ez a példány elég költségmentes
Ilyenem volt vazze 14 éve, 1.5 évig volt meg, imádtam. Tkp a Saab lökte le a képzeletbeli trónról.. azért 25 évesnek menő kocsi volt.. :-) Itt az ítéletem.
ez más,de ez is tetszik mocsokul:)
igen,ez nagyon szép.folyamatosan rajta fél szemem:)
de,éppen gondolkoztam,ha felcukkolnék egy 2literes mx-et 200lóra,de legyen 220ló,mit tudna egy ilyen S-el szemben?
ott még lóerő adó sincs,az mx-nél
targa vti-t nézek,vsz németben-valszeg....megkapja a gyári fényt,szép kereket,szép kéményt,és veterán lesz belőle nálam.
azért,ha egy 2000-es 160lovas mx-et megcsippeltetné az ember,lehet okozna meglepetést.
A 6 millás Mazda nem egy kategória a 12 millás kupékkal, amik 200 lóerősek..
Az új Toyota sportautó lenyomta az MX-5-öt
http://videa.hu/videok/jarmuvek/mx-5-az-uj-brz-null-vIDF7Fe0TDBrem67
Ezt már linkelted drágábban, a szürke bőr ülés miatt tetszik. Vedd meg, h végre ne legyen gázolaj szagod.. :-))
http://www.hasznaltauto.hu/auto/honda/s_2000/honda_s_2000_szervizkonyv__kemenyteto-5737057
Ha most nagyon kellene autó, ezt megnézném.. Csoki, hozzád közel van, meg a korod miatt úgyis csajozós autót akarsz! :-)
csak nehogy összefussunk vhol:)