A Népszava a Magyar Nemzet hülyítését cáfolta. Elég sok hülyítés cáfolódott meg már az E-Star körül. Úgy drága mulatság a szemellenző.
A Népszava a Magyar Nemzet hülyítését cáfolta. Elég sok hülyítés cáfolódott meg már az E-Star körül. Úgy drága mulatság a szemellenző.
Pff. Ezt mind a népszava "hiteles", "hihető" cikkéből állapítottad meg?
"Orbán híveinek" - ez a jelző mindent elmond. De inkább ne beszéljünk a népszaváról itt.
senkinek sem fáj, mivel még nem veszik a papírt .Ez még dögrovás :(
A kamuzás az munka?
Nocsak, mégiscsak dolgoznak a "díszpintyek".
Úgy látszik ez valakiknek nagyon fáj, csak nem az árfolyamlezúzó, kicsavaró csapatnak...(?)
Jól megy a cégnek, futja kamu lobbistára is.
Nagyjából lehet sejteni, hogy miért hagyta ott őket Szekeres egy hónap alatt. Pedig ő se egy matyóhímzés.
http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=543725#null
Teleki azt állítja, lobbiznak az amerikai kormányzatnál. Másrészt "a törvényes kereteken belüli lobbizás"előnyeit ecseteli. Ez azt jelenti, hogy Teleki jelenleg nem hivatalos lobbistája a magyar kormánynak, lobbi tevékenysége, amelyről az interjúban beszél, törvénytelen. Mentsége az lehet, hogy a lobbi nem működik, biztos forrásaink szerint Telekivel az amerikai kormányzat egyetlen befolyásos képviselője sem tart kapcsolatot, fantomszervezetével döntéshozók nem állnak szóba.
Ilyen interjú két dologra alkalmas. A Magyar Nemzet azt a hamis látszatot kelti, hogy Orbán híveinek befolyása van az amerikai kormányzatra. Másrészt szolgálják Teleki érdekeltségeit Magyarországon. Teleki az E-Star Alternatív Nyrt. nevű energiacég igazgatósági tagja, amely abban érdekelt, hogy a többségében fideszes önkormányzatok tőlük rendeljék a közvilágítást és egyéb szolgáltatásokat.
Off:
Ez jó,még nem hallottam.A nyaralója 100m-re van tőlünk,szerencsére nem ott mentek rá a jégre,mert engem hívott volna,hogy húzzam ki.
On.
A tegnap záróban 1db-os felkötés nélkül ma még lehet itt sem tartana.
Maga fegyveresbe is gyűjjön, nem csak trédelni! :-)
Hát egy ilyen longos nap után a napi mélypontot csókolgatja, nem túlzottan kecsege...
Amíg csak kisböfik kecsegtetik 50-100 darabokkal, addig nem nagyon lesz itt semmi.
a blogok közt találsz rá TA elemzést.
Hogy miért van itt, ahhoz meg csak el kéne olvasnod a legutóbbi bet közleményeket és gyj-t.
Mi történik a céggel mostanában? Mitől van itt az árfolyam? Régen követtem akkor csak felfelé volt...most úgy látom ennek a sztorinak vége. Majd nézek rá valami jó technikai elemzést mikor lesz itt forduló
Nincs hír, amire vásárolni kellene. Ha lesz, az meg szerintem nem lesz pozitív.
Elvagyok én az OTP és BUX hati billegtetéssel. Az sem egyszerű műfaj.
Miért? Mit kell feldolgozni. Rivotrilt egyébként sajnálom, hogy "elesett".
:))
Ezt a 2500 (2480)-at nem bírja átvinni..
http://www.kephost.com/images4/2012/4/25/b6qgyh6nrzdqgtzh8huq.png