Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#506558 Arsene Lupin Előzmény: #506553

A Népszava a Magyar Nemzet hülyítését cáfolta. Elég sok hülyítés cáfolódott meg már az E-Star körül. Úgy drága mulatság a szemellenző.

#506553 hAliG Előzmény: #506547

Pff. Ezt mind a népszava "hiteles", "hihető" cikkéből állapítottad meg?

"Orbán híveinek" - ez a jelző mindent elmond. De inkább ne beszéljünk a népszaváról itt.

#506543 hAliG Előzmény: #506534

Nocsak, mégiscsak dolgoznak a "díszpintyek".

Úgy látszik ez valakiknek nagyon fáj, csak nem az árfolyamlezúzó, kicsavaró csapatnak...(?)

#506534 Arsene Lupin Előzmény: #506521

Jól megy a cégnek, futja kamu lobbistára is.

Nagyjából lehet sejteni, hogy miért hagyta ott őket Szekeres egy hónap alatt. Pedig ő se egy matyóhímzés.

#506521 exmnbs1 Előzmény: #506436

http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=543725#null

Teleki azt állítja, lobbiznak az amerikai kormányzatnál. Másrészt "a törvényes kereteken belüli lobbizás"előnyeit ecseteli. Ez azt jelenti, hogy Teleki jelenleg nem hivatalos lobbistája a magyar kormánynak, lobbi tevékenysége, amelyről az interjúban beszél, törvénytelen. Mentsége az lehet, hogy a lobbi nem működik, biztos forrásaink szerint Telekivel az amerikai kormányzat egyetlen befolyásos képviselője sem tart kapcsolatot, fantomszervezetével döntéshozók nem állnak szóba.

Ilyen interjú két dologra alkalmas. A Magyar Nemzet azt a hamis látszatot kelti, hogy Orbán híveinek befolyása van az amerikai kormányzatra. Másrészt szolgálják Teleki érdekeltségeit Magyarországon. Teleki az E-Star Alternatív Nyrt. nevű energiacég igazgatósági tagja, amely abban érdekelt, hogy a többségében fideszes önkormányzatok tőlük rendeljék a közvilágítást és egyéb szolgáltatásokat.

#506436 Primo Előzmény: #506187

Off:

Ez jó,még nem hallottam.A nyaralója 100m-re van tőlünk,szerencsére nem ott mentek rá a jégre,mert engem hívott volna,hogy húzzam ki.

On.

A tegnap záróban 1db-os felkötés nélkül ma még lehet itt sem tartana.

#506323 Fornit Előzmény: #506320

Hát egy ilyen longos nap után a napi mélypontot csókolgatja, nem túlzottan kecsege...

#506320 Sly-- Előzmény: #506257

Amíg csak kisböfik kecsegtetik 50-100 darabokkal, addig nem nagyon lesz itt semmi.

#506298 rbbj11 Előzmény: #506283

a blogok közt találsz rá TA elemzést.

Hogy miért van itt, ahhoz meg csak el kéne olvasnod a legutóbbi bet közleményeket és gyj-t.

#506283 Előzmény: #506271

Mi történik a céggel mostanában? Mitől van itt az árfolyam? Régen követtem akkor csak felfelé volt...most úgy látom ennek a sztorinak vége. Majd nézek rá valami jó technikai elemzést mikor lesz itt forduló

#506269 Arsene Lupin Előzmény: #506253

Nincs hír, amire vásárolni kellene. Ha lesz, az meg szerintem nem lesz pozitív.

Elvagyok én az OTP és BUX hati billegtetéssel. Az sem egyszerű műfaj.

#506265 Előzmény: #506252

Miért mi történt itt a hétvégén? Nem voltam még itt akkor