Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fegyverek

Lőttem pár próbát a lej…

#507402 KawaBazsy

Lőttem pár próbát a lejárt, s a hamarosan lejáró töltényekkel. Bnő szerint nem volt vmi acélos, legalábbis a videón láthatónál jóval kisebb volt a gázfelhő.. De a videón öntöltővel lőnek, ez meg forgó, nem tom van e különbség. Anno kipróbáltam amikor még új volt, akkor sem láttam sokkal nagyobb gázfelhőt..

http://www.gazpisztoly.hu/gazpisztoly/gazpisztoly-teszt.239.php

Re: nincs cím

#506894 Ibiza Előzmény: #506889

meg egy RPG--oszt kész :)

amit 6 lőszerrel nem tudsz megldani az már gond.. ott a futás..

#506873 Ibiza Előzmény: #506871

írtam korábban önvédelemre csak forgótáras..- nekem röhm rg89s- kommandósoknál van az öntöltő (sigpro) de mellette akkor egy másik..általában revolver..

Néztétek tegnap a hírad…

#506871 KawaBazsy

Néztétek tegnap a híradóban, h egy pijás nyugger rálőtt gázpisztollyal egy buszsofőrre? Csak 1-et, mert elakadt a következő.. ezért fázok gázpisztolyban az öntöltőtől, ugye nincs lövedék, kevés a torlónyomás, éles helyzetben ciki lehet..

#506428 KawaBazsy Előzmény: #506425

Az ára viszont verhetetlen, s a minőségre is azt mondják, h jó. De akkor sem tecc a fesztelenítése.. nézelődök még. :-)

#506425 hAliG Előzmény: #506423

Na jó az én koromban is inkább már a 28, csak nehéz elfogadni :))

Ez a 917-es hasonlít a P99-re is, egyébként nem néz ki rosszul, de elég gáz, hogy elakadt.. habár mondják, hogy "akkor nem szereti ezt a töltényt". Van ilyen..

#506423 KawaBazsy Előzmény: #506417

Az én koromban az már a 28.. :-)

Megnéztem élőben a Glock utánzatot, de még nézelődöm, 1-2 megoldá nem tetszik rajta (pl a fesztelenítés)

#506421 hAliG Előzmény: #506412

Sajnos a kicsi smith kínai gyártmány, de ahhoz képest nagyon jó minőség.

Mondjuk ennél a coltnál tényleg már a képen is látszik, hogy nem gagyi.

#506414 KawaBazsy Előzmény: #506409

De akkor ezek szerint olyan a jó, ahol van fesztelenítő.. nézegetem a szekrénytárasokat, a 18-as tár vonz. :-)

#506412 KawaBazsy Előzmény: #506403

Kés nekem is van egy pár, legutóbb asszem az utazásban beszéltem ki, h a thaiföldi utamra való bevásárlásomkor rábeszélt az eladó a búvárboltban egy búvárkésre.. áldozat vok. :-)

Nálam ilyen van mindig, nem olcsó, de minőség, már nyitáskor is nagyon érezni.. mint az óramű. :-)

http://www.knivesplus.com/colt-uc-ct49.html

#506409 hAliG Előzmény: #506407

Ha nincs bebiztosítva és kicsúszik az ujjad mögül a kakas fesztelenítéskor, akkor elsülhet.. de csak akkor, ha ki van biztosítva.

Nem repülő ütőszeges (ez a megoldás amúgy is ritka), így ha ki van biztosítva, és leejted véletlenül, majd pont a kakasra esik, akkor is elsülhet.

Amúgy nem bonyolult fegyver, kicsit gyakorolni kell és hamar meg lehet szokni.