Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: jh

#506113 BudFox Előzmény: #506098

hát ezt nem hiszem el hogy eddig felrágatták..

de most őszintén....mi változott tegnap délután óta a gazdasággal kapcsolatban ? semmi...

már megint a politikusok csinálják ezt...együtt a dollárral, kihasználva hogy az is elmozdult.

Re: fd

#506044 Talasz Előzmény: #505850

ugyanezt gondoltam rézre,de túlságosan nyilvánvalónak tűnik.....az sp futi cikk-cakkja trükkösebb variációt sejtet: gyors emelkedés 1380 környékére /rövid flat/...majd esés 1340-ig......mintha letörné a fej-váll formációt, de csak a (IV) hullámot csinálja meg...és emelkedés május 8-11-ig.......ott lehetne az (V)...és szerkezet kész....értelmes setupot nehéz találni .....talán 17500 lehetett volna .....short zárva /18030/ , longban gondolkodom...

Re: nincs cím

#506029 BigRabbit Előzmény: #506028

Itt az ideje hogy kicsit utolerjuk nyugatot es par napig akar felul is teljesitsuk :D Orban mostanaban bekulekenyebb, konvergenciat ha elfogadjak, IMF megindul, akkor jo, biztonsagos befektetesi terep lehetunk. Longok tartva, bar esetemben ezzel nem lepek meg senkit.

Sell in April and go awa…

#505942 zeeh_

Sell in April and go away...

Elég volt a BÉT-ből számomra, egy nagy kalap sz@rt se ér, részben a forradalmi ötletelés, bizalomhiány miatt. Őszig részemről szünet.

Mindenkinek egy kalappal mindenhez!

Azért addig is beleolvasok majd a topicokba, ha időm engedi.

#505933 Matahary Előzmény: #505892

Ja, ja ez ismerős...

Meg az is ami tegnap történt.

Mérnöki módon kiszámolt pozit vettem fel 17790-nél.

Csak annyira megszoktam mostanában a shortot, hogy tévedésből eladtam, pedig venni akartam.

No mindegy. Egyelőre hagyom, mert hátha bejön, hogy a véletlen pozi jó pozi?!

#505894 Waszeitung Előzmény: #505892

Hali,nagy kávédaráló azért nem volt,pofonegyszerű ez bux! :DDD

Most azért tényleg megindultunk,ámen az ezer pontos száguldozásra...felfelé!

#505892 Frontin Előzmény: #505870

Sziasztok! Az elmúlt napokban nem nagyon értem rá égetni a pénzemet, talán így utólag nézve jobb is ez így. A korábban nyitott longokat tartom, és picit csíptem is még hozzá 18K alatt, most már szerencsére összességében plusszos a pozi. Remélem nem itt lesz a megálló, jó lenne egy jól kifuttatatott longgal is végre pénzt keresni. Azért írom ezt a jól kifuttatott dolgot, mert általában amikor végre kiizzadom hogy a pozim jó irányba induljon, addigra úgy megviselnek az addigi történések, hogy az első pár száz pont nyerőnél kidobom a saját vállamat lappogatva milyen ügyes is vagyok, majd általában utána még 1000 pontokat száguldozunk abban az irányban. ;-)

#505889 Waszeitung Előzmény: #505888

Én is úgy gondolom hogy most megindultunk és még tartani fog az öröm 1-2 napig...ft is 294 alá erősödött,ez elég konkrét jelzés.Kérdés pletyire venni,hírre adni kell?

#505888 sbbacsi Előzmény: #505875

Hát itthon nem vennék rá mérget. A bux és a HUF is igen masszívan megindult.

Persze lehet a köv. napi tárgyalásokban 1-2 "koki és saller", ami megfordíthatja.

#505875 BudFox Előzmény: #505863

nagyon felrángattak mindent, USA is fel lett eddig rángatva...én tartom a shortokat...egykét kontraktust zártam csak le.

remélem innen visszaesés lesz.

#505870 BigRabbit Előzmény: #505865

Itt az ideje, hogy longosoknak is leessen valami. Es delutan megjott a forgalom is. Egy szep ressel felfele kezdest szeretnek holnap.