hát ezt nem hiszem el hogy eddig felrágatták..
de most őszintén....mi változott tegnap délután óta a gazdasággal kapcsolatban ? semmi...
már megint a politikusok csinálják ezt...együtt a dollárral, kihasználva hogy az is elmozdult.
hát ezt nem hiszem el hogy eddig felrágatták..
de most őszintén....mi változott tegnap délután óta a gazdasággal kapcsolatban ? semmi...
már megint a politikusok csinálják ezt...együtt a dollárral, kihasználva hogy az is elmozdult.
A szép fehér gyertyát láttam :D Csak a pontos értéket nem...
Hol lesz vajon megálló?
úgylátszik vakon bíznak az emberek az IMF megegyezésben.... kiderül ma...
Kt haccász alatt...
Nah forgalom is van az emelkedésben...hati hol zárt tennap?Köszi!
ugyanezt gondoltam rézre,de túlságosan nyilvánvalónak tűnik.....az sp futi cikk-cakkja trükkösebb variációt sejtet: gyors emelkedés 1380 környékére /rövid flat/...majd esés 1340-ig......mintha letörné a fej-váll formációt, de csak a (IV) hullámot csinálja meg...és emelkedés május 8-11-ig.......ott lehetne az (V)...és szerkezet kész....értelmes setupot nehéz találni .....talán 17500 lehetett volna .....short zárva /18030/ , longban gondolkodom...
Itt az ideje hogy kicsit utolerjuk nyugatot es par napig akar felul is teljesitsuk :D Orban mostanaban bekulekenyebb, konvergenciat ha elfogadjak, IMF megindul, akkor jo, biztonsagos befektetesi terep lehetunk. Longok tartva, bar esetemben ezzel nem lepek meg senkit.
Sell in April and go away...
Elég volt a BÉT-ből számomra, egy nagy kalap sz@rt se ér, részben a forradalmi ötletelés, bizalomhiány miatt. Őszig részemről szünet.
Mindenkinek egy kalappal mindenhez!
Azért addig is beleolvasok majd a topicokba, ha időm engedi.
Ja, ja ez ismerős...
Meg az is ami tegnap történt.
Mérnöki módon kiszámolt pozit vettem fel 17790-nél.
Csak annyira megszoktam mostanában a shortot, hogy tévedésből eladtam, pedig venni akartam.
No mindegy. Egyelőre hagyom, mert hátha bejön, hogy a véletlen pozi jó pozi?!
Hali,nagy kávédaráló azért nem volt,pofonegyszerű ez bux! :DDD
Most azért tényleg megindultunk,ámen az ezer pontos száguldozásra...felfelé!
Sziasztok! Az elmúlt napokban nem nagyon értem rá égetni a pénzemet, talán így utólag nézve jobb is ez így. A korábban nyitott longokat tartom, és picit csíptem is még hozzá 18K alatt, most már szerencsére összességében plusszos a pozi. Remélem nem itt lesz a megálló, jó lenne egy jól kifuttatatott longgal is végre pénzt keresni. Azért írom ezt a jól kifuttatott dolgot, mert általában amikor végre kiizzadom hogy a pozim jó irányba induljon, addigra úgy megviselnek az addigi történések, hogy az első pár száz pont nyerőnél kidobom a saját vállamat lappogatva milyen ügyes is vagyok, majd általában utána még 1000 pontokat száguldozunk abban az irányban. ;-)
Én is úgy gondolom hogy most megindultunk és még tartani fog az öröm 1-2 napig...ft is 294 alá erősödött,ez elég konkrét jelzés.Kérdés pletyire venni,hírre adni kell?
Hát itthon nem vennék rá mérget. A bux és a HUF is igen masszívan megindult.
Persze lehet a köv. napi tárgyalásokban 1-2 "koki és saller", ami megfordíthatja.
nagyon felrángattak mindent, USA is fel lett eddig rángatva...én tartom a shortokat...egykét kontraktust zártam csak le.
remélem innen visszaesés lesz.
Itt az ideje, hogy longosoknak is leessen valami. Es delutan megjott a forgalom is. Egy szep ressel felfele kezdest szeretnek holnap.
szép, erőteljes gyertya lesz.